Followers

Wednesday, December 31, 2014

Sewa tapak iklan di blog Nory Zoulkefle

*sticky post, entry baru scrol bawah -bawah yer..TQ!!


Blog Nory Zoulkefle sekarang dah ada tapak iklan untuk disewa.Khas buat online-online shopper yang berminat nak promosi dan iklankan bisnes di blog Nory Zoulkefle bolehlah emailkan details-details beserta dengan banner bersaiz 728 x 90 untuk ditepekkan di ruang iklan berkenaan, kalau permintaan menggalakkan, ruang iklan akan ditambah lagi.Sebarang pertanyaan boleh hubungi di

elfekluz1921@gmail.com

Semoga dengan beriklan di blog ini sedikit sebanyak dapat membantu mengembangkan lagi bisnes anda..Kira maca win-win situation gitu...



11 comments:

  1. Mcm berminat je..tp kan..xreti nk wat banner..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nory boleh buatkan banner jugak...no extra charge...email nory yer klu berminat..TQ!!

      Delete
  2. assalamualaikum nory.. wahh bagus2.. sheila suka !

    ReplyDelete
  3. wah bagus ni. boleh emel saya detail pengunjung blog anda? ahmad.raihanah@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Pre order bagelen @brownies kartika sari @brownies amanda
    Whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
  5. wahh..bagus idea nih..suka dengan blog ni, salam kenal dari saya, done follow sini ya!

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan.Sy br jumpa & baca blog ni.Sy br nk bljr menulis. Jemput ke blog sy http://ibudansicomel.blogspot.com Ada entry br tentang cara2 menguruskan anak2 sewaktu & sblm bercuti.

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)