Followers

Saturday, April 13, 2013

Nory Zoulkefle dalam Utusan Malaysia - Blogger Pilihan .COM (13/4/2013)


 



Weeee, korang ada beli paper Utusan Malaysia (13/4/2013) harini tak, kalau ada belek2 lah paper .COM yang kecik tu,kan aritu aku ada cerita pasal intebiu ni .Harini dah keluar dah..Nak taw lebih pasal aku, baca sampai habis taw..hehe..Kalau taknak tahu, takyah baca, selak je muka surat lain, lepas dh baca jangan buat bungkus nasi lemak plak ek, simpan elok2, ataupon kalau taknak, meh bagi kat aku..heheheh...

59 comments:

  1. hhaha abis la traffic blog akk naik lpas ni :)

    ReplyDelete
  2. tahniah! kn rjin2 updet psni tau

    ReplyDelete
  3. hihi,bru tgk paper sis..wah.. glemer gtu..tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...manede glamour yunk...blogger picisan jeni..

      Delete
  4. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,tahniah akak :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah Nory...pasnie glamor la hang ekkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhh dak aihhh...takde makna glamour nyer...hehe

      Delete
  6. Glamor la blog akak lpas nie eh . Untung laa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak glamour mane pon yang....
      blogger hingusan je akak ni..huhu

      Delete
  7. wah best2..ni baru femes hahaha...

    ReplyDelete
  8. tahniah..alamak terlepas la pulak..beli metro je aritu..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak...ssabtu tu baca pastu cakap macam kenal je rupanya akak hehehehe..

    ReplyDelete
  10. tahniah Nory..sy tag awk..meh join..

    http://cintaitupurple.blogspot.com/2013/04/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  11. la nory x bgtau awal2
    kalau x boleh beli
    sekarang nk beli paer backdated xblh dah
    huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa segan nak bagitaw awal2...hehehe

      Delete
  12. tahniah kak...bnyak kali bace paper haritu,..heheh,.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii sampai berkali2 baca ek...
      tenkiuu dik...

      Delete
  13. Akak dah lama tak beli suratkhabar ;) kalau tahu boleh beli :)

    ReplyDelete
  14. mmg faveret ruangan tu.. bile belek2 ehh macam familiar je rupa ni... glamer la pasni.. tumpang bangga gak..

    ReplyDelete
  15. tahniah dear.. lepas ni kena makin rajin update blog la kan.. hehehe... keep blogging my dear..

    ReplyDelete
  16. noryyyy..comel sgt la.

    tahniah. makin popular la nnt ni..nak sign..hehe

    ReplyDelete
  17. nory
    sue belek2 paper sabtu ritu, bila tgk sekali imbas mcm familiar..
    rupe2nya nory.. heheh
    glamer u :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...
      nasib baik Sue ingat muka nory ek...

      Delete
  18. assalamualaikum. nampak manja la nory pegang tudung gitu. hehehhee taniah sayangku :)

    ReplyDelete
  19. tahniah!!!!!dapat masuk paper...ngeeee....

    ReplyDelete
  20. tahniahhh.. =)
    bestnya masuk paper.. glamer pn.nory ye..hihi

    alahai..tak beli pun paper time tu...sedih la pula..

    ReplyDelete
  21. Weewiittt! Nak sain otograp! ;)

    ReplyDelete
  22. SALAM..ehhh taniah.. mana nak join benda alah nie.. :)

    ReplyDelete
  23. Wah..Nory masuk paper..untung2. Selamat maju jaya ye

    ReplyDelete
  24. Bestnya dapat masuk paper.. :-) Tahniah.. :-)

    ReplyDelete
  25. wauuuuuuuu glamor auntie nory Qi nih tau...terbaikkkkkkkkk :)

    ReplyDelete
  26. best nye dpt mask paper.sy pown nk jugak :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)