Followers

Tuesday, April 30, 2013

Iron Man 3 bersama Blogger


Hari Khamis lepas dapat jemputan tengok wayang dari blogger otai Bro framestone, katanya ade 2 tiket free lebih untuk Iron Man 3 -3D..Disebabkan Sabtu malam tu aku takde apa-apa program, yela geng-geng lain semua busy, Yaya pergi Sydney, Eida ada job business, Mila plak ada hal, so, aku ajak Abi pergi, tapi last2 tak jadi bawak Abi, sebab dia balik kerja lambat, takut tak sempat je nanti, aku nak gerak awal sebab takut jammed, so, aku bawak adik aku Tasha, dia memang nak sangat tengok citer Iron man 3 tu, alang2 dapat free tiket ni, aku bawak je la dia gantikan Abi..heheh.Oh yer, selain aku, ramai lagi blogger lain yang join, semua blogger2 senior punya, masing2 bawak name card beb, segan aku, menyorok je dibalik tiang sebab malu takde name card,,hahahahaha...boleh??Semua aku tak kenal sangat, yang aku kenal Bro dan Boni Kacak je..Boni pon aku kenal time dia join event anak yatim kitorang haritu..kan Boni kan..hikhikhik..Bro plak kenal masa Red Mummy Blogger Gathering aritu..Wahhh serius wa tergamam beb, diamm membisu.Bukan sombong taw, cuma ya Allah segannnya nak mulakan bicara tu..heheh..Tapi kalau dah lama2 kenal, boleh tahan sengal jugak aku ni nanti..hehehe..


Sebelum masuk ke dalam panggung, kitorang sempat bergambar dengan boss besar Advertlets ni, dia lah yang bagi tiket free ni..Eh yeke..??haa betul lah tu..hehe..


Pastu kat depan pintu masuk panggung tu, ada plak klon Iron Man berdiri terpacak kat situ, aku pon takkan nak tengok saja kan, mestilah nak bergambar jugak dengan dia, walaupon dia tak lah segagah and setinggi and se"tough" Tony Stark dalam filem Iron Man tu..heheheh...

 
Bergambar ramai-ramai plak dengan Klon Iron Man ni..Oh yer, kitorang tengok Iron Man 3 ni dekat GSC One Utama, pukul 9 malam sampai pukul 11.30malam..phewww lama jugak kan citer dia..Jalan cerita dia menarik, ini first time kot aku tengok citer Iron man ni, teruja tengok robot2 yang hebat-hebat tu..Mat Saleh kalau buat citer mana ada yang yang tak hebat kan..kuikuikui..

 Ini lah wajah tiket free yang aku dapat tu...hihihihi...Thanks Bro and the bloggers..



23 comments:

  1. best x Nory..kalo best bru nk p tgk..

    ReplyDelete
  2. ha ha ha... Farah terlepas... cakap dengan Bro Framestone ari tu x aci, sebab Farah x dapat...pas tu dia kata penat jer dia dok promo kat wall FB dia...ekekekeke...

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaaaaaaaa...... hehheheeee

    ReplyDelete
  4. wah hebat..hihi...gumpul ramai-ramai cam tu..hihi

    ReplyDelete
  5. wah, bestnya dapat tgk wayang dgn blogger2 lain.. syok!!

    Boni kacak pakai baju masa event tu.. terbaik!!

    ReplyDelete
  6. SERONOKNYA.. SIAP ADA PATUNG IRON MAN LAGI ...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum. bestnyaaaaa... hihi

    ReplyDelete
  8. tak berkesempatan nak tgk lagiiiiiiiiiiiiiiii :(

    ReplyDelete
  9. beshnya..pnh jupma sekali bro time event blogger perak..

    ReplyDelete
  10. owh ni lah cik nory ye.. jumpa masa kat GSC tempoh hari.. nice to meet u..

    ReplyDelete
  11. hensemkan Tony Stark. kite tgk aritu kt gsc maxx TS pun penuh.
    nak repeat lagi..

    ReplyDelete
  12. sangat jeles dapat tgk iron man 3. waaaa..........

    ReplyDelete
  13. uit ramainya nory..kalo kita jumpa sure nyorok sebab malu..blog kite cabuk je..

    ReplyDelete
  14. wahhh seronoknya... heehe tapi acik pon dah tengok. the best !!

    ReplyDelete
  15. Beshkan ion man 3, firda dh g tgk ngn huby..tapi xpuas le, rasa nk g ulang tgk..hehe

    ReplyDelete
  16. Seronoknya tengok sis keluar dengan blogger ni..yus entah bila dapat join events blogger ni.

    ReplyDelete
  17. La.. nape menyorok belakang tiang.. ada banyak port kalau nk menyorok :)

    ReplyDelete
  18. cerita ni best kn kak?sekali tgk xpuas rasanya..hehehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)