Followers

Wednesday, April 3, 2013

Wordless Wednesday - Pecah Rahsia...



Kemainnn nak rahsia2 bagai...padahal nak gi sini je pon..Sebab dekatt sangatt, so malas nak kecoh2..Kang ade plak mulut2 liar berkata2, "alaa singapore je kot?"."Ingatkan nak pi London ke Paris ke"..hohoho...

Hade aku kesahhh!!!!

Biar lah dekat2 dulu, mana taw esok lusa ade rezeki lebih, merasa lah dapat jalan2 jauh sikit...heheheehee

Esok last kerja, iolss dah tak menyabau dahni nak jumpa Bumble Bee and Pussy Cat yg hensem tu..heheeheheh


20 comments:

  1. epi oliday !!! susun schedule elok2.jgn terlepas water world n transformer tu

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum nory. hehehe. takpelah. first experience kita bersama kan. nanti ada rezeki lain, g lagi jauh ye. hahahhahaha. bestnya awak dah cuti dulu....

    ReplyDelete
  3. wahhh..seronok nya. tak juah pun oversea jugak kan.
    mula2 pi dekat dulu.lepas ni mana tahu boleh pi paris dan london lak

    ReplyDelete
  4. huhu selamat berlibur nory hihihi...

    ReplyDelete
  5. jauh juga tu...seberang laut woooo :)

    ReplyDelete
  6. happy holiday sis..jgn lupa update percutian kesana..

    ReplyDelete
  7. combi xpnh jejak lg ke sane..huk huk

    ReplyDelete
  8. best2! sy pun xpenah jejak lg wlau duduk johor 4thun..

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti. Teringin juga nak pergi tp tak tahulah bila ;)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum . Selamat bercuti kak nory :)

    ReplyDelete
  11. wow!! bestnyaaa akk.. bukan nak ajak sy sekali.. sob sob.... XD

    ReplyDelete
  12. Hohoho ke sana lagi best kot dari London ker Paris ker, I jeles sebab I pun tak pernah sampai ke sana taw. Have fun dear.

    ReplyDelete
  13. tak sabarrrrrrrrrrrrrrrrr jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  14. bestnye.. daz lum smpai lg.. kalau ikutkan nk gi sana taun ni.. tp tukar di saat akhir. jalan bandung dulu bulan depan.. hikhikhik
    selamat bercuti oke .. nak kirim FM lah.. :P

    ReplyDelete
  15. slamat bercuti nory..
    jgn lupe kejar transformer tu..best sangattt..
    klu dapat naik banyak kali pn xpe..huhu

    ReplyDelete
  16. beznye nak g uss..
    nak ikot muahahhaa

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)