Followers

Saturday, November 30, 2013

Jom shopping baju plussize kat sini


Siapa kata orang berbadan besar atau berbadan comel tak boleh nak bergaya macam orang yang berbadan slim melim.Sekarang ni macam-macam ada, get ready duit je.Pilihan pon banyak sekarang ni dan very uptodate, ni aku nak share kat semua yang sedang or tercari-cari kat mana nak beli dan dapatkan baju-baju plussize yang cantik-cantik ni..

Jom cuci-cuci mata tengok gambar-gambar baju,dress dan cardigan yang gojes-gojes dan menarik ni, sesuai untuk sesiapa yang cintakan fashion bagi golongan plussize, korang jangan risau, ada chance untuk korang juga tampil bergaya taw..Gojessss gitu...Size-size bermula dari L - 6XL..Yang pasti harga sangatttlah berbaloi2, tak rugi pon kalau beli..Kata nak tampil cantik menarik kau memang da-bomb kan...hehhee..


















Amacam??Rambang tak mata, ok takpe, tarik nafas dalam-dalam, pikir betul2 nak beli yang mana satu, ataupun susah-susah sangat, beli je semua..hehehe..

Kalau berminat nak order, boleh terjah link FB kat bawah ni ok..

Call/Whatsapp : 011-262 82636





7 comments:

  1. Mcm2 pilihan ada..
    Sape kata yg bersaiz besar takleh nak melawa gak kan? :)

    ReplyDelete
  2. cantiknya... susah nak jumpa baju yang bersaiz besar....

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)