Followers

Friday, February 6, 2015

Kat mana tempah T-shirt nama sendiri?

Since ramai yang tanya kat mana aku tempah baju yang ada print nama sendiri macam yang Iqy pakai dalam gambar di atas, maka terhasillah entry ni.Aku rasa kat mana-mana pon ada service untuk printing baju custome made ni, tapi aku suka tempah dengan sorang kakak senior aku ni, sebab suka dengan kualiti kain dia, dan size dia sesuai dengan Iqy.Sebab kadang-kadang size sama, tapi tak kena dengan badan.Macam dengan akak ni, aku suka kualiti kain dia yang baik dan sejuk bila pakai, basuh berkali-kali pon still tak kembang.
 
Korang boleh tempah design korang sendiri, nak letak nama ke, nak letak gambar apa ke, semua boleh.Tapi aku ikut design yang sedia ada je.Just tepek nama Iqy je..Harga RM25 sehelai..Korang boleh terjah Instagram @GOBOCBABY..Macam-macam design yang comel2 dan kiut miut, aku kalau masuk page tu, kompom meroyan taktau nak beli mana satu..heehehhe..
 
Mohler terjah @GOBOCBABY, gayakan anak korang dengan baju "berprintkan" nama sendiri.baru ade "kelassss"..Baju macam Iqy pakai ni, ada nama penuh Rizqy Hafiy Aish dan perkataan "I was born on 17 March 2014".
 

4 comments:

  1. alahai..comelnya dak iqy ni..geram geram geram

    ReplyDelete
  2. cutenya budak ni..!
    geram btul!

    ReplyDelete
  3. Iqy pakai apa pun tetap handsome dan cute plus plus

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)