Followers

Tuesday, March 31, 2015

Besday Papa

 
20 Mac aritu besday papa aku.Bulan 3 ni memang ramai sambut besday dalam family aku.Berderet-deret..InsyaALLAH tahun depan kitorang plan nak sambut besday sekali dengan papa, 2 orang anak buah aku dan Iqy.hihii..
 
Sehari sebelum tu adik aku wassap nak seperaiskan papa, dia ajak aku tong-tong duit beli kek untuk papa, alaa saje buat makan-makan anak beranak, aku n adik aku je yang taw plan ni, mak aku pon taktaw pape, papa pon sama, malam tu sebelum pergi rumah mak, singgah kedai kek berdekatan, nasib baik sempat kedai dah nak tutup dah, iqy punya pasal lah ni..Eh salahkan Iqy plak..hahaha..
 
Pastu wassap along n kakak ipar aku join sekali, along aku tak dapat join sebab ada meeting, dia wakilkan anak bini dia je..hihih..Pukul 10 macam tu baru sampai rumah mak, papa dah pakai kain pelikat dah, dah ngantuk dah tunggu kitorang, dia taktaw pon plan kitorang ni tapi rupanya dia dah dapat agak yang akan ada something seperais akan berlaku sebentar lagi..Mihmihmih..Alaaa susahnya nak buat kejutan..Dia ingat kitorang saje je datang nak lepak2, dia pon tunggu lah sebab nak jumpa Iqy, biasa time2 camtu,papa dah masuk tido dah..Last-last , ...SEPERAISSSS...
 
Tasha kata, papa dah nak merajuk dah , ingatkan takde sape ingat besday dia aritu..Takkan lah kitorang lupa kottt..Happy Birthday Papa!! Semoga papa dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik serta dimurahkan rezeki, semoga Allah sentiasa merahmati papa.Allah je dapat balas segala budi dan jasa baik papa menjaga kami macam anak kandung sendiri, dan kami pon tak pernah anggap papa macam papa tiri sebab layanan papa kat kami lebih dari yang sepatutnya.Terima kasih papa..We all love you..
 
 


4 comments:

  1. Emm... dah nak merajuk dah papa tak jadi bila anak-anak buat surprised ye:)
    Happy birthday buat papa Nory.

    ps: kenapa macam lama benar kakak tak terjumpa N3 nory?

    ReplyDelete
  2. Assalam nory,
    alololoooooooooo
    too tweet
    selamat hari lahir tuan badan he3
    moga sentiasa bahagia disamping keluarga :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)