Followers

Thursday, August 9, 2012

Wajah Kesayangan Hamba



Woot...woot..cer teka gambar sape ek kat atas ni? naif je raut wajahnyer kan.Yang pasti,ni lah hubby aku, wajah kesayangan hamba sekarang ni.Hari2 tak pernah jemu menatap seraut wajah ni.Dr dulu smpai skrg sikit pon kehensemannya tak terjejas..heheheh, (kembang semangkuk lah empunya diri).Malah sekarang makin hensem,makin gebu, makin bun..bun..cet..cet..hikhik..But i loike ur peyot,darling..So sexyy..

Mcm2 versi pendapat bile aku tunjuk gmbar ni kat sape2, ade yg ckp mcm anak banggali lar, mcm ank omputih lah, mcm anak hindustan lar.Hakikatnya die melayu biasa je xde mixed blood ape pon.Pernah mase gi kenduri kawen, ade jiran tu tegur, "wahh asben ko dah rupe mcm mat saleh arr" hahha..yeke..Tapi reaksi hubby relax je, die bukan jenis cepat kembang kalau org puji2 ni.Lagi merah muka ade lah, tahan malu..Sampai segan dah nk gi kenduri..hahaa..Alaa biar jela org nk puji, bukan nya org mengutuk kan..hehehe..

Tapi mase keje kat Genting dulu, bile dh bekerja & bkawan ngan foreigner, ade yg ingat hubby  ni org Nepal..Adoiyaiii lawak betul klu diingatkan balik.Tp hubby ni suke plak klu org ckp die org Nepal.Pelik aku..Tak taw lah nape, mmg die ni jenis yg x suke di puji, tp klu org kutuk die senyum je..

Cume mase kecik2 hubby rapat ngan mak angkatnya yg berketurunan benggali, mgkin kenan dr situ lah kot..hehehe..Tak kisah lah org nk ckp muke mcm ape sekali pon, janji jgn sama kan dgn yg buruk2 disisi tuhan dhlah..Nauzubillah..Yang penting, siapa pon die, rupa mcm ape pon die, die tetap my hubby.Biar lah die hensem dimata aku je.hikhikhik..

Apa yg aku suka kat raut wajah hubby?
1. Bulu kening die yg terbentuk cntik
2.Biji mata die yg berwarna coklat
3.Hidung die yg mancung
4.Bibirnya yg nipis..

I love u so much, Zoulkefle Bin Hashim.

* 12 hari lagi birthday hubby akan menyusul, nak bagi hadiah ape ek???



5 comments:

  1. Ce tanya hubby nak ape.. hikhikhik

    ReplyDelete
  2. @::EIDA:: kalau tanya die msti die jawab xnak pape...hurm...

    ReplyDelete
  3. @pinky die baru je beli wallet baru...acaner tu??

    ReplyDelete
  4. senyum simpullah cik abang tu kalau baca ;)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)