Followers

Sunday, October 13, 2013

Jadi pelakon iklan kat blog sendiri,hikhik


Whatt???Nak jadi pelakon plak si Nory ni, whatt the --------??hehe..Ekceli, jangan tercengang and jangan nak melopong sangat yer, bukanlah pelakon yang hebat and fofular macam kat dalam tibi tu, ni pelakon kat blog sendiri boleh lah..haha..Aku dapat email dari nuffnang yang offer aku buat sponsored video iklan Ambi Pur ni.Mula-mula taknak buat, sebab dah 3 kali dapat offer camni, tapi malu nak berlakon.Kalini pon Yaya yang ajak buat sekali masa dia datang rumah aku itu hari.Sebab dia ada pengalaman buat video iklan kat blog dia sebelum ni, so, aku pun buat lah sekali alang-alang kan.Mula2 video kitorang ni kena reject,sebab tak menepati piawaian, sepatutnya kena ada slogan "Smelly turn Smiley", tapi kitorang tak guna slogan tu, aku pun buat bodoh jela, takpelah takde rezeki agaknya.Last2 minggu lepas dapat email bagitaw video dah approve, aku buat 5 video untuk iklan ni, pelakon pembantu terdiri daripada Abi, Yaya n Syafiq..Pastu aku n abi plak jadi pelakon tambahan kat video Yaya..hehe

Maka dengan ini, aku menyeru pada semua yang singgah ke blog picisan aku ni, yang mana nak tengok aku berlakon, boleh tengok kat sidebar belah kanan blog aku.Ada 5 video, kalau boleh tengoklah kelima2 sekali, penat aku berlakon weyy, baby pon berlakon sekali, masa ni baru 8 minggu pregnant..hehe..Sila refresh untuk tengok video seterusnya..Pastikan korang tengok kelima-lima video yer, bukan nak paksa, tapi mohon jasa baik je.heheheh..Korang kan baik hati..Untuk iklan sponsored ni, akan dapat RM0.50 untuk setiap klik and view..TAPIIII!!! Video iklan ni bukan keluar setiap masa, dia keluar around pukul 12a.m sampai pukul 9.00a.m..Biasa aku sampai opis, iklan dah nak habis dah..Kalau korang boring2 tengah malam, buka blog aku ek.Muntah hijauu lah tengok lakonan aku yang macam kayu tu, maklomler, mana ada pengalaman, ai is femaluu okayy..heheheh

Video pertama

Video kedua

Video ketiga

Sempat captured 3 video je, lagi 2 video tak sempat, hehehe...Untuk video sepenuhnya, jangan lupa tengok kat sidebar belah kanan kat blog aku ni okay..Time view dari pukul 12tgh malam sampai pukul 9pagi..Stay tune bebeh...

Oh yer lokasi penggambaran (penggambaran lah sangatt), bertempat di rumah aku, dan sengaja diselerak-selerakkan untuk dibuat prop..Habislah bekas-bekas rempah Abi semua kena keluarkan untuk dijadikan prop..Petai Abi pon jadi mangsa...hahahahah...




9 comments:

  1. Wah...masyuk la Nory lepas ni kan..

    ReplyDelete
  2. Ala... Masa baca entry ni x keluar huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah jd pelakon..sure masyukkkk dpt sponsor post tu ye

    ReplyDelete
  4. ok nory balik nih akak tgk okey..nak tgk nory blakon..huhuhu

    ReplyDelete
  5. wahhh..dah jadi pelakon dah..hehe

    ReplyDelete
  6. okay okay ida kelik semuaaa. harus lah tolong noryy.. ida kan sayang nory.. muahahahaha

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)