Followers

Monday, September 19, 2016

Cerita Raya Haji


Selamat Hari Raya Aidiladha.

Raya haji tahun ni sambut kat rumah mak aku.Sehari sebelum dah pikul beg tido rumah mak, padahal rumah mak dekat je, tapi nak jugak merasa tido rumah mak malam raya.Feel tu lain machemmm sikit.Baru rasa mood raya tu.hehehe..


Raya Haji tahun ni meriah rumah mak aku, sebab semua adik beradik mak berkumpul dekat rumah mak.So kitorang masak macam2..Ada laksa, ada nasi minyak ada rendang..nasi impit..uishhh sendat perut wa beb, dari pagi makan tak henti2.Malam raya aku tido pukul 5 pagi, bukan sebab busy memasak ke hape, tapi dok layan citer hantu kat TV dengan adik aku.hahahaha..Baraiii mata aku weyyy..Pukul 7 dak Iqy dah bangun kejut aku, lalokkk rasa.Hadoiiii...Terus mandi dan bersiap.


Baju raya recycle balik baju raya haritu..Raya haritu mcm kurang je bergambar kan..raya haji balas dendam lah melarammm depan kamera.
Laki aiii busy takmo bergambar mesra2 dah sekarang..taknak sudah.bergambar dengan dak Iqy jelaaaa..hehehehe...posing syiok sendiri lagi okey..hahahahah...


Haaa kan hakak dah tersyiokkk sendiri tuu..Lama tak "pose" beb, nak senyum pon rasa kekok..BOlehh camtu?hahaha..


Saje lah nak berkebaya , nak merasa.Sedor diri cutting tak lawo mana,tapi takpe, sis cubeee yang terbaik..mohon jangan kecam..hahahaha..

*Mood berblog macam dah swing balik, aritu semangat kemain, lepas raya malas balik..Ape cerrr??

7 comments:

  1. Assalamualaikum Nory,
    Wahh raya sakan Nory, cantik baju kebaya tu.. I like maroon..
    Salam ukhwah dihulurkan.. :-)

    ReplyDelete
  2. MELARAM ABES NORY DGN KEBAYA MERAH AUWWWW

    ReplyDelete
  3. Lawanya sis...xdla gemuk pun ..slim je

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)