Followers

Thursday, April 26, 2012

Pre-Anniversary @ Pullman Lakeside Putrajaya


Pelik x dgr Pre-Anniversary,biasa kite selalu dgr, Pre-Wedding, Post Wedding or etc kan? Kebetulan aritu terasa nk ke sini sbb nk rasmi kamera baru..Ala kamera murah je pon, tu pon nk beriya2 kan...hehe.And kebetulan juga (eh berapa byk kebetulan lah) lg beberapa hari je lagi kan kitorg nk smbut 1st Anniversary as wife & husband..hikhik..So, mmg kena lah photoshoot ni di beri tagline "Pre-Anniversary"..hehe..Photografer mcm biasa lah , si Tasha (si bawang putih) lah yg jadi mangsa.Maka terjadilah adegan2 & aksi2 yg very the 18sx..Phewww, xyah nk 18sx sgt lah, biasa2 je kot.

Photoshoot ni diadakan di Pullman Lakeside Putrajaya,lokasi ni dipilih sbb lokasi ni antara yg plg dekat ngan umah lah kan.hehe..xyah nk gi jauh2,ujung2 bulan,poket nipis ni..haha..Sbb kedua kesini,sbb dah mula jatuh cinta dgn keindahan tempat ni yg mcm kat obersea,Sbb ketiga, photoshoot pre-wedding kitorg dulu pon buat kat sini.Hehe, tapi mase tu gune khidmat Official Photografer, skrg ni dah ade kamera sendiri, sendiri snap,sndiri edit,sndiri cuci lah kan..Hehehe..jimat2..

Pullman Lakeside ni mmg sesuai lah utk aktiviti riadah, ade resort yg cntik,kalau yg ade duit lebih tu, cer try gi check in kat sini,mesti feeling hollywood punyer lah.Lagi satu bile datang sini, rase bangga lah sbagai rakyat malaysia, yelah negara kite sendiri pon ade tempat2 yg cntik cmni, x macam dulu.






Syahdunyer...ecewahh

olololooo




sayang sgt kat hubby saye ni..ehek


ade mcm Sydney x?hehe

dah senja2 xreti2 nk balik ke?


suke2 hati je baring kat atas rumput ni, smpai miang2 satu badan..

phewwitt..


ni resort nyer..






x pasti ape yg cube hubby lakukan sebenarnya...huhu









ewah2,main cuit2 dagu plak..hehe











underneath pokok kelapak..tibe2 teringat lagu yg Marsha AF nyanyi tu..hehe









percaya x kalau aku ckap aku jumpe Nemo dlm tasik ni???hehhe..percaya lah..

ape lah due org ni wat kat dlm semak tu...hehe




gmbar ni je yg sempat snap,sbelum di "halau" oleh security..kat atas ni utk yg check in kat resort ni aje..




4 comments:

  1. tq...tapi Falsya & husband lagi sweett...pengantin baru tu kan...hehehe

    ReplyDelete
  2. chumell sangat...like...like..like

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)