Followers

Wednesday, May 9, 2012

Betina pukul anak


Pagi2 lg dah kecoh tersebarnya video seorang ibu memukul anaknyer yg baru lingkungan 2-3 tahun.Mule2 aku x tgk pon video tu, tapi bile dah ramai meluahkan rase ketidakpuasan terhadap ibu kejam tu,aku pon tgk lah sendiri video tu.First2 aku buka, mengalir airmata aku tgk baby yg sekecil itu di belasah teruk oleh ibunya sendiri.MasyaALLAH,ape lah dosa si kecil tu smpai cmtu sekali kena belasah.Lebih memilukan,bile si kecil dah teruk dibelasah, sempat lg die merangkak pergi ke riba ibu die.Tapi, sayang nyer,sikitpon xde rase belas kasihan dari si ibu kejam tu, di pukul nyer lg si kecil itu.Ya Allah, ape semua ni.Mane pergi nya sifat kemanusian ibu muda itu.Video tu xdpt aku nk share kat sini sbb dah pon di block dr youtube.Harapan aku smoga ibu muda yg kejam tahap syaitan kepala 3 tu dapat hukuman setimpal buat dirinya.

*oiii ibu kejam, org lain berusaha punya lah susah nk dpt kan seorang anak, yang ko tuhan dah bagi byk anak pon, ko x reti nk hargai..mmg dasar binatang,binatang lg mulia dr ko..hurmm..(maaf kalau ade yg kurang senang dgn kenyataan kesat aku ni)..aku emo sgt2..



2 comments:

  1. salam
    singgah sini:)

    jom join 1st giveaway by cik iena..
    Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
    Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral & terdapat hadiah tambahan utk dimenangi..
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHaNks(^_~)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)