Followers

Wednesday, May 16, 2012

Makan2 @ Teh Tarik Place,IoI mall


Ini pon cerita yg dah basi,berkurun gmbar2 dok diam2 kat dlm kamera.Punyelah pemalas tahap tenuk tuan tanah kedaung ni ek.hehe.Actually haritu ade karnival kat sekolah adik aku,SMK Tmn Putra Perdana.Disebabkan hubby keje,so aku minta keizinan hubby utk ikut along aku serta anak bininya ke karnival tu.Smpai sane kebetulan jumpa adik2 sepupu & kawan along aku.Then dorg terus plan nk gi IOI Mall.Saje nk sejuk2 kan badan.Bile dah smpai IOI,msg2 lapar plak.Terus decide nk makan kat Teh Tarik Place.Tapi aku x berapa berkenan sikit ngan service kat sini.Hmm ntah lah..Ade yg x kena.Malas nk story kat sini,kang aku kene tiaw plak.hehe..

Antara yg join jalan2 cari makan ni..

Adik sepupu & aweks nyer..


Along & Awis (anak buah)

Sis Inlaw..Kak Yati..

Along friend's..Farid & his Fiancee
Nasi Lemak Ayam Goreng..

4 comments:

  1. bestnya mkn2 dgn family kan..:D

    ReplyDelete
  2. terpaut dgn nasi lemak itu :)

    ReplyDelete
  3. @fae jamal mmg best dpt berkumpul adik beradik & sepupu sepapat..smua satu kepala..hehe

    ReplyDelete
  4. @P U C A T sedapp nasi lemaknye....cubelah rase..=)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)