Followers

Saturday, February 8, 2014

Cara mudah mengukur BMI


Jom try buat sendiri untuk mengetahui BMI kite...Cer tengok ideal ke tak ideal..Senang je cara ni, takyah guna formula kira2 pon..heheh..Aku dah try buat, keputusannya adalah "berat badan ideal"...Macam tak caya je...Berat aku sekarang dah 70.5kg kot...Tapi still ideal lagi, kira oklah tu kan...heheheheh...


Ini buktinya....cer korang test plak...senang jeee...  




9 comments:

  1. nasib baik bertemu...hik hik hik... ideal rupanya...

    ReplyDelete
  2. terbaek ler BMI idel

    menarik ni kalau buat entry..
    shark nk share entry ni boleh yer..
    hehe..



    ReplyDelete
  3. haaa ida baru dapat tadiii, ade orang send dlm wasap. ida buat pun boleh cecah jari tu.. ideal . tapi rasa macam gemuk jeee.. tips xleh pakai niii. haahhahaa

    ReplyDelete
  4. cara baru mengukur bmi yea.baru tahu :)

    ReplyDelete
  5. wahhh (@@) cayalah nory masih ideal lg berat bdn oklah tu...

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)