Followers

Wednesday, April 29, 2015

11 April besday mak kite lah

 
Comey tak mak titew?comeyy kan..Tengok lah anak dia plak kan..ehhh..hahaha..Walaupon dah terlambat cerita pasal besday mak ni, tapi tetap nak update jugak sebab nanti mak merajuk plak, besday papa aritu aku update, so nak bagi adil dan saksama aku update jugak citer pasal besday mak, mak takmo ngajuk2 taw..Muah ciked..hikhikhik..
 
11 April aritu adalah tarikh besday girl kesayangan aku ni..Happy Birthday Mak!!Selamat Hari Muda..Mak makin hari makin nampak muda taw taw taw..Tapi besday celebration diawalkan sehari, sebab kebetulan hari jumaat 10 april tu mak aku keluar berjimba ria dengan maklang aku, so Papa aku terus ajak celebrate terus sebab mak takde kat rumah senang lah nak buat seperais kan, Papa balik kerja siap-siap terus beli kek, sweet kan..hehehe..
 
Sebelum maghrib mak n maklang pon sampai rumah , macam taw2 je nak celebrate besday dia, siap beli satay siap2..hahaha..Memang langkah kanan sangat lah tu..Memang berderet besday celeberation sepanjang bulan march,april ni.Bulan May nanti pon ade, bulan 6 pon ade..Meriah lah makan kek je..huhu
 
 
 
Sweet angat papa siap tulis "love you forever"..kikki..
 
Happy birthday Mak!!
Semoga mak sentiasa diberi kesihatan yang baik,semoga sentiasa ceria hari-hari,terima kasih sebab jadi mak yang baik, kawan yang baik, serta kawan gossip yang baik..Ehh!!hahahaha.. Lebiuuu so much,mak.
 

2 comments:

  1. Assalam nory,
    waaaa
    suweeeettttt
    p/s : mana entry b'day dak iqy?????????????????? :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)