Followers

Wednesday, April 29, 2015

Produk Momma sebagai Milk Booster

 
Aku nak share kan satu produk yang berkesan dalam membantu menghasilkan lebih banyak susu badan.Walaupon aku tak menyusukan lagi, tapi insyaALLAH kalau ada rezeki dapat adik Iqy nanti, aku nak try amalkan produk MOMMA ni untuk tambahkan susu sebab ramai yang mencuba dan terbukti sangat berkesan.Aku sertakan detail serta kelebihan produk MOMMA ni kat bawah ni yer, jemput baca.
 
MOMMA adalah produk susu bernutrisi yang dapat membantu ibu mengandung atau menyusu untuk kekal sihat dan cergas dan dapat membekalkan nutrisi yang lengkap buat anak
dalam kandungan atau anak yang disusui. Di samping meningkatkan penghasilan susu ibu. Tidak seperti produk lain yang berada di pasaran, MOMMA adalah Susu Kesihatan & Kecantikan 4 dalam 1 + milkbooster yang PERTAMA di Malaysia yang merangkumi 4 aspek penting bagi setiap wanita yang bergelar isteri dan ibu:-

 1. Cantik : Membantu menghalus, melicinkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.

 2. Sihat : Membantu memberi kesihatan yang baik dan merawat stress.

 3. Bertenaga : Membantu memberi tenaga segera buat ibu-ibu yang sering keletihan.
4. Bijak : Mengandungi EPA & DHA yang dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi

Diperbuat daripada Formulasi RAHSIA dan TERKINI daripada campuran 12 bahan SEMULAJADI termasuk bahan-bahan sunnah yang berfungsi membekalkan nutrisi yang lengkap bagi memenuhi keperluan ibu dan bayi.

5 dari 12 bahan semulajadi yang digunakan telah TERBUKTI BERKESAN dapat membantu meningkatkan kuantiti dan menambah kepekatan susu ibu.

Kesan semulajadi dapat dirasakan jika diamalkan berterusan selama 7 hari. Selain diperkaya dengan pelbagai nutrisi dan rasa susu coklat yang sedap, tidak berbau hamis,

Halal Jakim. dan lulus KKM.
 
Memahami keperluan dan masalah yang sering dihadapi oleh wanita yang ingin hamil, ibu mengandung dan menyusu, susu dari formula gabungan bahan ektraks semulajadi iaitu
Zaitun, Kismis, Omega 3, Delima, Buah Tin, Habatus Sauda, Susu Kambing, Kurma, Madu, Safron, Inulin (prebiotic) dan Coklat dihasilkan bagi memastikan para ibu mendapat khasiat semulajadi.

Kelebihan MOMMA:
1. Meningkatkan kuantiti susu ibu (milk booster)
2. Memekatkan susu ibu (bayi lebih kenyang dan tidur lena)
3. Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
4. Memberi tenaga kepada ibu
5. Baik untuk perkembangan otak bayi.
6. Meningkatkan kesihatan ibu dan mengurangkan stress.
 
 
 
Antara testimony pelanggan yang telah  mencuba MOMMA:
 


 
Untuk maklumat lebih lanjut boleh lihat detail-detail dibawah:
 
                                           Website: http://shop.momma-nutrition.com
Alamat Kedai: MOMMA, No 6-25-3, Tingkat 2, Jalan Medan Pusat Bandar 8A, Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
 
                   Untuk pembelian: SMS/WhatsApp 'MOMMA' ke 012-4746962  

 Agen diperlukan: Untuk menjadi agen : SMS/WhatsApp 'AGEN MOMMA' ke 012-4746962
 

 

1 comment:

  1. Assalamualaikum nory, macam nak cuba je nanti hehhee

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)