Followers

Wednesday, December 25, 2013

Photobook ketiga sudah sampaiii!! yeayyy!!


Ingat lagi entry ni?? Photobook yang julung2 kalinya pernah aku buat.heheh..Dah kompom2 aku kena jakunkan diri jugak kan..Kan aku cakap aku beli 8, satu dah bagi kat Ieza , tinggal 7 lah kat aku, takpe memang kebetulan ada lebih satu pon, rezeki Ieza lah tu..hihihih..Haritu aku send sekali 2 buah photobook, kalini aku send satu je, sebab internet lembab tahap siput sedut panjat pokok..huhuhu...Satu pon berjanggut aku tunggu..huhu..

Macam biasa photobook akan dibalut kemas dengan kotak ni, pastu siap balut ngan plastic lagi,untuk photobook ketiga ni aku buat album Trip pergi Universal Studio Singapore (USS) bulan 4 aritu..Nak taw cerita lanjut pasal trip tu boleh klik sini ..


Macam biasa meh aku tunjuk sikit muka depan dan muka belakang photobook cinonet ni..Alololo tetiba tersengih2 teringat kenangan time ni, happening giler..Biler lah nak dapat bercuti ramai2 camni lagi...arhhhh rinduuu...


Antara isi-isi kandungan photobook ni.


Photobook kalini tahap kerajinan tak berapa nak memberangsangkan, so tak banyak edit sangat.Memang tepek gambar semata2 je..Memula je rajin mendeko mendesign bagai, pastu harrreemmm...


Ok , itu je nak share, tunggu next photobook plak, dah siap design dah sebenarnya,cuma tak send order je lagi, tunggu internet laju sikit..huhuh..Next photobook, gambar2 percutian kat Krabi Island..huhuhuhu...Sumpahhh rinduu...


10 comments:

  1. sweet and just look like a shot story book

    ReplyDelete
  2. Pergh,..tolong tiup rajin utk za..xgerak2 photobook daku tu walau hanya satu..

    ReplyDelete
  3. Cantik..akak tak anta lg...bapak pemalas akak nak edit2

    ReplyDelete
  4. eeee rindu kan nory....mila dah siap 2 buku tapi tak anta lagi nantilahhh~ cmne nak cuti reramai lagi 3 daripada dua dah pregnant !

    ReplyDelete
  5. Eh, ada kitalah ada kitalah :b hahaha!

    ReplyDelete
  6. amboi sampai 8 tu..akak amik 3 ni pon dah semput nak mendesign..tahap malas dah datang ni payah skit..hehheehee..
    lagi simple lagi cantik nory..

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)