Followers

Monday, December 16, 2013

Roti canai 4 keping ,ni makan ke mentedarah???


Kalau dah nama hantu roti canai tu, memang takleh nak halang2 dah.Tiba time menggila terbayang2 keenakan roti canai, sekali beli mesti tak hengatt dunia, memang makan ikut nafsu semata-mata.Aku dah ketagihhh oii, bukan sebab peknen je, sebelum peknen pon memang aku hantu roti canai, tapi bila dah peknen makin menjadi2, kalau dulu sekali order 2 keping pon dah cukup malu dah dengan orang sekelililng, order kalau boleh nak bisik ngan mamak tu malu punya pasall..hahaha,..Bila dah peknen, uihhh makinteruk ketagih aku, sekali makan 4 keping..Ko mampu???Aku mampuuuu okeyy...Tolonglah percaya..

Nah tudia bukti, oleh sebab malu nak makan kat mapley sebab sekali makan 4 keping, so aku bungkusss, so takdelah orang taw aku bedal keempat2 keping tu tanpa ajak2 ayam laki aku..Kejammm plak rasanya...hukhukhukhuk


Tak caya 4 keping???Kira lah sendiri..Heyy tak pasal2 tengah menaip pon boleh meleleh2 air liur tengok gambar roti canai ni...Aneeee!!! Roti canai ampattt!!!!!..lalalalalla..


13 comments:

  1. ha..dah tau..kasi report kat mapley..kompem dia suka..

    ReplyDelete
  2. Sgt hantu roti canai nieh..akak sekeping pun kembang kuncup hidung nak abiskan..ahahahha

    ReplyDelete
  3. SAYA PERCAYA SEBAB ROTI CANAI TU KECIK HAHAHAHAHA ...

    ReplyDelete
  4. semua org buat entry makanan ye ari ni, aku laparrrr~

    ReplyDelete
  5. betul-betul 4,xpe 2 untuk sis,2 lagi untuk baby.

    ReplyDelete
  6. akak suka makan roti canak banjir..makan time panas perghhhhh

    ReplyDelete
  7. banyak tu.. hihi.. xp makan byk skali sekala

    ReplyDelete
  8. 4 nory???? dulu 2 je? amboiii .. makin bulan makin naik keping nye. kang dah cukup 9bulan, nory makan roti canai sepoloh!!! hahhahahha

    ReplyDelete
  9. sama. sy dh lama x mkn roti cnai. skali baru bru ni boleh pulak bedal 2 bji. 2 biji tu pon dh kenyang. hahaa. ini kan nory mkn 4 :-)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)