Followers

Wednesday, December 4, 2013

Terapi stress setiap bulan



Setiap bulan, asal dapat gaji je, asyik mengadap online shop jela, bukan shopping barang sendiri, tapi barang baby, dah ketagih dah setiap kali gaji je, ketepikan duit siap2 untuk online shop ni, sebelum gaji dah siap2 aim barang apa nak dibeli, dapat je gaji terus order.Inilah dinamakan terapi stress time dapat gaji...huhuhu.


Bulan ni terbeli set rompers 5 in 1, dan 1 set baju baby boy..Rasa macam comeyy je, nak beli, asal nak beli je comell...huhuhu..Ni memang masalah problem bagi ibu2 mengandung ke hape..Makin menggila dengan barang2 baby, orang kata anak first memang eksaited lain macam sikit ek..Hurmmm bertabahh je lah  kalau cenggini gayanya.Abi pon takde komplen, asal beli je dia pon eksaited sama, oklah kan kalau dua2 eksaited, kalau aku sorang je eksaited, stress jugakk..hahahah..Mak aku dah bising dah, sebab banyak sangat beli baju baby, mak cakap takyah beli banyak2, bukan boleh pakai lama..Tapi bagi aku plak, kena beli banyak2 sebab baby newborn kan asyik tukar baju je dalam sehari.Kang tak sempat kering camne..Hurmm ada perbezaan pendapat disitu kan.Tapi aku beli newborn size selai dua je, yang lain semua 3-6month punya size.Boleh lah pakai lama kan..huhuh..Cuma nak beli baju jalan lebih sikit, boleh simpan untuk raya, sebab raya nanti, baby dah 4 bulan, boleh dah nak melaram, dah habis pantang kan..hehehe...Blom pape dah citer pasal raya, eksaited kemainn mak baby ni kan..hukhukhuk


6 comments:

  1. Salam kenal, Nory...
    Ini mmg betul terapi stress... online shopping, terutamanya barang2 baby... :)

    ReplyDelete
  2. semuanya dihujung jari.. memang klu beli barang baby ni blh meroyan dibuatnya.. semua pun cantikk semua pun nak beli hahahaha

    ReplyDelete
  3. nanti baby dah besar..dah pandai makan lg la kena stanby baju byk2..he3

    ReplyDelete
  4. alololooo comey nyer baju... ni masa baby kat dlm lagi, tunggu da lahir nnt... lagi la seronok shoping utk dia he3

    ReplyDelete
  5. Wah banyaknya shopping baju baby.. :-)

    ReplyDelete
  6. tagged http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/12/novel-giveaway-by-hanis-masturina.html

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)