Followers

Wednesday, July 9, 2014

Koleksi baju raya Rizqy untuk tahun 2014.

Taun ni first time sambut raya dengan "orang baru", Rizqy Hafiy Aish..Persiapan raya dah tentulah berhabis ke dia aje, mama abah pakai kain pelikat ngan kain batik pon ok..Biarlah dia merasa raya pertama ni, biar jadik kenangan dia dah besar nanti, betapa terujanya mama n abah dia nak sambut raya dengan dia..3 kali raya sebelum ni hanya berdua, still tak pulang modal duit raya, hahahah..Taun ni insyaALLAH pulang modal, Iqy dah start collect duit raya taun ni yer sedara mara, sahabat taulan sekalian...Readykan satu sampul untuk Iqy taun ni..hehehe..2 sampul pon ok, satu untuk mama...Sampul mama kasi duit kaler ungu je taw, hahahah..

Koleksi baju raya Iqy untuk taun ni, alhamdulillah ni je yang mama abah termampu, raya puas2 yer sayang..Ade rezeki mama tambah lagi baju raya Iqy yer..Mama memang suka dok grooming2, pesyen2 kasi stylo ,abah dia pandang senget2 mata je tiap kali mama dia beli barang utk dak Iqy ni..Mama selebet takpe, anak kena smart, sampai tahap nak tido pon kena smart2..Ok pitammm...hahaha..



14 comments:

  1. Good post with great explanation. Way of writing and convincing is glorious. Eyes on the topic like Arjun’s eyes. Seriously I never read this kind of post ever.
    Wholesale gold chains

    ReplyDelete
  2. humang aiiii penuh lemari he3

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nory, bestnya iqy ada banyak baju raya. weeee. Adam Husni belum boleh pakai baju besar2... pakai romper je laa raya nanti. kuikuiikuiii best, dapat beraya bertiga tahun ni...syukur alhamdullilah ~~~

    ReplyDelete
  4. pertime memang exsited lebih nory..
    amboi, bergaya sakan la si teruna raya ni..hihi

    ReplyDelete
  5. hihi :) mesti eksaited kan nak raya dengan anak

    ReplyDelete
  6. Memang perasaan tu excited sangat lagi2 first time kan..kalau boleh semua nak beli, sampai kekadang tak terpakai sebab banyak sangat baju tu..:))

    ReplyDelete
  7. banyak je baju raya iqy..kaki shopping betul mama iqy ni..

    ReplyDelete
  8. olololo hari hari ada ootd gittew

    ReplyDelete
  9. mcm tu la bila dah ada anak..
    apa2 pun mesti igt anak dulu kan.. :)

    ReplyDelete
  10. Wahhh..sakannn raya iqy..hehe..sama la kite nory..first year beraya ngan 'org baru'..xsabau rase..hehehe

    ReplyDelete
  11. Untungnya ank dpt mama cmtu.. Pnuh lemari baju.. Puas melaram..

    ReplyDelete
  12. bestlah iqy beraya kali ni..banyak baju raya tu..beraya sakan

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)