Followers

Wednesday, July 2, 2014

Sample diapers dan free gift dari Drypers


Sape tak suka benda free, cer habaq mai kat aku??Mestilah suka kan dapat benda free, rezeki jugak tu.Tak baik di tolak..hehehe..Aritu ada sign up members kat laman web rasmi Drypers, bila dah siap isi2 butir2 diri dan anak, dia suruh pilih jenis diapers dari Drypers yang kite berminat nak try.Aku pilih Wee Wee Dry size M untuk Rizqy..

Semalam baru dapat free sample diapers tu, dapat 4 keping..4 keping pon banyak jugak lah dapatlah topap stock diapers Iqy kat rumah..Iqy memang tak kisah pakai diapers jenama apa pon, kulit dia tahan, walaupon orang cakap kulit putih ni cepat sensitif, tapi aku tengok kulit Iqy ni kira tahan jugak lah..Macam2 brand diapers aku dah try untuk Iqy, semua sesuai dengan kulit dia, yang selalu jadi masalah antara diapers tu tahan bocor atau tak je..Biasalah kalau pakai yang murah tu, kalau pakai lebih dari 3-4 jam mesti bocor habis basah baju dia, tapi lepas aku try Drypers, aku perhatikan Drypers ni tahan bocor, paling koman pon dia melendut sebab dah berat sgt je, tapi takde bocor..So, sejak dari tu, aku terus setia dengan Drypers sampai sekarang..

Korang kalau nak dapatkan free sample diapers dari Drypers ni boleh lah sign up kat link www.drypers.com.my ni..Kalau bernasib baik korang akan dapat beg ladybug kaler merah hitam tu..Beg tu terhad untuk 50,000 yang terawal mendaftar je..Kalau bernasib baik, korang pon akan dapat...Cecepat gi daftar sekarang taw..Comel je beg tu, tapi tak guna pon lagi..

10 comments:

  1. drypers ok. petpet pun ok. hehe

    ReplyDelete
  2. bnda free mmg org suka..ekekek

    salam ramadhan kak =)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nory, sheila pun banyak dapat sampel pampers. macam2 dah try. dari murah ke mahal. drypers serasi dengan Adam Husni sekarang.. hehee

    ReplyDelete
  4. barang free sape xnak khonnn...hehehe

    salam singgah~;)

    ReplyDelete
  5. wah! menarik.. nak daftar jugakla.. hehehe.. hope ada lagi beg ladybug tu..

    ReplyDelete
  6. Dah daftar dah..harap2 dapatlah beg tu gak..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Kita ada dftr baru2 ni.. Hrap2 dpt la beg comel tu. Hihi..

    ReplyDelete
  8. Kita ada dftr baru2 ni.. Hrap2 dpt la beg comel tu. Hihi..

    ReplyDelete
  9. Assalam nory,
    Salam perkenalan..
    akak dah laaamaaaaa baca blog nory :)
    kenai through blod ms eida...
    ni bru berani nak komen sbb bru dok tekial2 cuba buat blog sendiri..
    lagi satu akak lepaih baca post nory pasai free sample & bag drypers terus register jugak tp dpt bag ja, pampers nan adoooo....he3...
    lastly jemputla join blog akak naaaa
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Hari ni sy pon dpt pampers free drp kkia. Serius xpernah dpt before ni. Hasil beborak n berukhuwah dgn nurse dpt sample pampers free. Hihi

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)