Followers

Tuesday, August 5, 2014

Aksi-aksi Rizqy di lensa kamera mama


Entry kalini nak bagitaw awal2, agak2 bosan tengok gambar dak Iqy yang mama dia akan tepek banyak2 kat bawah ni, silalah tekan butang pangkah kat atas nun ek..Citer raya banyak nak citer tapi taktaw nak mula, nanti aku citer sikit2 lah..Taun ni rajin beraya dari rumah ke rumah, sebab anak tak reti collect duit raya sendiri, so mama kenalah bawak anak gi beraya, lagipon dari kecik lah kena terapkan kat anak amalan menziarahi sanak saudara , jiran dan sahabat taulan, tak gituuu..Taun depan kalau diizinkan Allah menikmati Raya lagi, time tu Iqy dah setahun lebih, camne lah peel dia nanti, anak jantan ni lain macam sikit buasnya kan..Pasrahhh haku, walau sekarang ni dak Iqy ni terkenal sangat dengan gelaran budak manja..Dah terbiasa kat rumah memang panggil dia Anje pon..Heee...Silap2 lekat plak nama tu sampai ke besar, tapi anak buah sebelah dah ade gelaran Anje..Tapi tu pempuan, Iqy kira Anje version lelaki plak lah..heheh

Semalam kan, patutnya aku mula keje lepas seminggu bercuti raya..Ko rasa aku gi keje tak??Hahah..Memang takkkkk arrr..Lemauuu siott, lembik macam lemang terlebih air dan santan...hahahah...Dahlah malam tu tidur lambat layan tibi , pastu bangun pagi dah ngantok, Iqy pon sedappp tido lagi.Aku pon apa lagi terus text boss bagitau aku EL ..Hehehehe...Harini baru masuk keje, aduiii mesti byk keje buat aku pening..Mulalah rasa nak benti keje..Aku punya plan nak berhenti ni dari dulu lagi kan tapi tak terlaksana juga,,Bilalah masa tu akan tiba???Tak sabar nak berhentiii keje..Teringin nak rasa Isnin yang ceriaaaaa tanpa perlu gi kerja...Ahhh bestnya...kuikuikuikui..

Ok nak start tepek gambar Rizqy banyak2 kat sini..Sebenarnya bukan saje2 nak upload, kang orang kata macam dia sorang je ada anak, haruslah aku jakunn, sebab aku bukan spesis yang senang nak dapat anak macam ko, sekali petik je dapat, aku bertahun tunggu baru dapat sorang ni haa,tolonglaaa faham..huhuhu..Ekceli aku tepek gambar2 ni sebab aku takut album yang aku save kat dalam lappy ni hilang tetiba kalau tetiba lappy ni meroyan heng-heng bagaiii..Dah penah jadik dulu habis semua gambar2 lama aku..Nak beli hard disk tak mampu..Hukhukhuk..Ok moh layannn...

























SEKIANNNN....

7 comments:

  1. assalamualaikun nory.. kita faham sgt. huhuuu iqy comel ~~~

    ReplyDelete
  2. memang bersyukur bila tengok anak membesar depan mata..setiap hari mesti ada perkembangannya..

    ReplyDelete
  3. comelnya iqy...geram tgk lengan,peha berketol...

    ReplyDelete
  4. Tembamnya iqy.. Blh masuk contest bby ni.. Kat PaMa.. Hihi

    ReplyDelete
  5. bambam!! geram..rase nak peluk cium je iqy ni..
    ala..blog sndiri kan nory , ikut suka la kan nak letak gmbr anak sendiri byk2.. heee

    ReplyDelete
  6. comelnya dia...pandai tengok camera... :D salam perkenalan dari germany...jemput join giveaway saya ye kalau ade masa...
    http://jindrisska.blogspot.de/2014/08/harry-potter-postcards-giveaway-from-me.html

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)