Followers

Wednesday, August 6, 2014

Borong Drypers kat Lazada.com

Sejak ada Rizqy ni, rutin aku setiap bulan bila dapat gaji adalah dengan memastikan segala stock2 diapers dan susu Iqy cukup untuk sebulan.Biasanya dapat je gaji, aku akan pulun beli sekali 4 bag (1kgx4bag) untuk sebulan..Haah weyy sebulan 4kg susu dak untat tu bedall..So, dah taw lah punca badan dia besar gedang camtu kan ..hukhukhuk..Pampers plak, Iqy guna Drypers, biasanya aku beli 2 bag untuk sebulan..tapi sekarang 2 bag tahan dekat sebulan jugaklah, dah makin kurang sikit..heee..
Kebetulan sebelum raya aritu dapat voucher dari Lazada bernilai RM35..Aku pun ushar2 lah barang yang dibeli.Sekali tengok promosi Drypers 3 bag RM89.90..Kira jatuh harga satu bag rm30 lebih kurang..Drypers ni ikut promo jugak, kdg2 murah kadang mahal..Tapi suka pakai drypers sebab dia tahan bocor, dan boleh tampong air kencing banyak..Sebab malam kadang2 terlajak tidur, tak tersalin diaper dia, bangun pagi dah penuh dahh, tapi sebab Drypers kan, so takdelah bocor, cuma berat jela..hehehe..

RM89.90 untuk 3 bag yang setiap satu bag ada 80 keping, murahh tu..Tapi kalau tolak voucher RM35 laaagiilah murah kan..So, aku borong jela buat stock kat umah, tahanlah 2,3 bulan kot kan..save sikit..Total aku kena bayar untuk 3 bag x 80keping ni cuma RM54.90 aje lepas tolak voucher.Ekceli voucher tu boleh guna banyak2 kali, aku bagi kat abg aku suruh dia borong drypers tu jugak..Disebabkan tarikh valid voucher tu pon tak lama, aku sempat offer kat abg aku je..Rupanya kazen2 aku pon berminat, tapi sayangnyer voucher dah tamat tempoh..Nanti kalau ada lagi aku bagi ek..



Ni dia kotak Drypers yang sampai..Satu kotak ada 3 bag..Memang berbaloi dapat borong dengan harga murah..


Ni bukti invoice yang aku beli dengan harga murah..RM54.90 je untuk 3 bag..Untung kann...Nanti kalau ade rezeki dapat voucher lagi aku nak borong lagi...Jimatt duit..hehehe..

*Ni bukan iklan berbayar yer, ni tulus ikhlas dari hati yang suci murni gituewww...Bukan juga duta rasmi Drypers..hahaha..


25 comments:

  1. mana nak dpt voucher lazada tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nory dapat masa buat entry iklan Lazada aritu..

      Delete
  2. Assalamualaikum nory, samalah Adam pun pakai drypers. memang tahan kebocoran selain tercirit ke. kahkahkahhh. ritu memang nak grab juga masa sales tapi nasib baik tak beli dulu. Adam kejap gila pakai saiz S (sebulan je) sekarang dah M. hahaha badan cepat naik. hahaha ada voucher, gtau kita ekk. hihiiii ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iqy pon 2 bulan dah pakai size M..hehe..Nntkalau ada voucher lagi nory bgtaw k...=)

      Delete
  3. Replies
    1. memang untung Yui.Biasanya berhabis seratus lebih utk diapers saje, ni kira jimat lah tahan 2,3 blan,hehe

      Delete
  4. Drypers pun ada di Lazada ? sabo jela hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 ada kat LAZADA...seronok shopping situ, rasa macam shoping kat shopping complex..hehee

      Delete
  5. Asslmkm nory.. Murahnya beli drypers kt situ.. Xpnh shopping kt lazada lg.. Tp ada la survey bbrpa brng.. Jimat msa la cmtu kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lazada selalu buat promotion..kena rajin intai web dia...nory selalu ushar barangan Iqy je..eheh

      Delete
  6. Mudah x beli brng online ni nory? Mklum la, xpnh buat.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang je...janji ade debit card atau credit card..semua dihujung jari je...hehe

      Delete
  7. Replies
    1. mama dia pon banyakk untung kalu selalu murah gini..hehe

      Delete
  8. Serious murah gitu?...murah sesgt tuh..

    ReplyDelete
  9. murah betul tu nory..rezeki anak..aritu jumpe paling murah pon (promosi) rm29.89 kat tunas manja mersing (beraya kat mersing)..

    ReplyDelete
  10. Harga promosi tu sekali dgn kos penghantaran ke? Or charge lain??

    ReplyDelete
  11. Harga promosi tu sekali dgn kos penghantaran ke? Or charge lain??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau under Lazada, kalau pembelian RM70 keatas, free delivery...macam saya guna voucher, free delivery je...=)

      Delete
  12. saya pn baru beli tadi drypers rm99 tolak voucher rm30 harga rm69 utk 3 pek..still murah..ni voucher mmg amik kt website lazada jer..

    ReplyDelete
  13. Visit ig originaldrypers utk dptkan drypers harga murah!

    ReplyDelete
  14. Kami pun pnh beli diapers Fitti kat Lazada guna voucher jugak tapi takdela ketara sangat murah sbb voucher RM30 untuk pembelian RM200. Sekarang ni kami beli diapers kat 11street pulak. Mana yang better offer kami grab. Sekarang kena berjimat harga daipers pun makin mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. samala..bru je borong 3kotak drypers dekat 11 street..sekotak dapat rm67..ade 3pek L68

      Delete
  15. Wow, baru tahu tips borong pampers murah kat Lazada, terbaik

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)