Followers

Thursday, August 7, 2014

Dualfie Rizqy dan Adam

Semalam Sheila, Hadi & anak teruna dorang Muhammad Adam Husni datang beraya kat rumah.Antara kawan yang pertama datang beraya, sebelum ni sedara mara je yang dah datang, first time jugak Sheila n hadi datang ke syurga kecik kami ni, pandai plak tu dorang cari rumah..Eh lupa Waze kan ada..hehehe..

First time jugak Rizqy bertemu dua mata dengan Adam yang bulatt sangat tu.Baik je dak Adam ni, gi jalan2 diam je dia..Nangis pon suara halusss je, anak teruna aku sorang tu dulu camtu jugak, tapi sekaranggg, mintak susu macam nak mintak pelempangg je..Terjerit2 macam kena pukul..hahahaha..Saborjelaaaa ..


Dah alang2 Adam datang beraya kat rumah, jom kite dualfie jomm..Iqy suka kawan lelaki..Adam duk sebelah dia , dia okay je, tapi kalau gigirl marah kemain..Biasa jumpa ngan anak buah aku yg Delysha tu, Iqy asyiklah merengek takmo kawan, sombong betoii..Tapi ngan Adam ni dia ok je, boleh ajak main..Tggulah Adam besar sikit nanti, boleh main ottomen fire2 kan..hehehe..


Iqy 4 bulan, Adam 2 bulan..Sama bulat..Adam ada potensi lebih bulat dari Iqy nanti ni..Abislah Iqy kena lanyak ngan Adam nanti..hehehehe..




Dah besar nanti kite masuk tahfiz sama2 ek Adam..Tapi Iqy nak jadi pilot..Pilot yang berilmu dan beriman lah..InsyaALLAH ...Aminnn...

*Tak sabar tunggu Bunga balik KL...Abg Iqy setia menanti kepulangan Bunga..Nanti kite dating taw...hikhikhik

7 comments:

  1. Assalamualaikum mama nory. hehehe Adam nak jadi Ustaz... hehehe nanti kita masuk tahfiz sama2, main game kereta sama2 dgn iqy. heheheee kita pun tak sabar nak tunggu adik Bunga balik KL.. *kata Adam* hihiiiii

    Adam dah 6.5 kg, berat anoyoyooooo, umi tak larat nak dukung. waaaaaa

    ReplyDelete
  2. bambam betul iqy ni! geram lah aunty! bila nk jumpa lg!

    ReplyDelete
  3. Dua2 ensem boy...anak nory tu geram nyer...rasa nak geget...hihihi

    ReplyDelete
  4. laaaa. anak nory rupanya. hehe. tgk dalam insta sheila ritu :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)