Followers

Thursday, September 4, 2014

Dating dengn bopren kecik


Cuti deret 3 hari digunakan sehabis baik, luangkan masa sepenuhnya dengan bopren kecik.Bopren besar pegi kerja mencari rezeki, ajak Ashu Iqy temankan , eh bukan aku yang ajak, Ashu si Iqy yang ajak pegi jalan2..Malas nak jalan jauh2, pegi dekat2 jela, Sabtu tu kitorang pegi Main Place USJ je, shoping mall baru buka.Saje jalan2 cuci mata,cuci poket sekali, beli baju Iqy, tiap kali keluar, mesti nak capai jugak walaupon seketul barang anak, tak kisahlah walau hanya sehelai sapu tangan RM2..Haaa sindom mak2 sangat aku kan sekarang..



Muka ceria dak Iqy dapat pegi jalan2, behave je kalau bawak berjalan, dari dalam perut kuat berjalan kot, hahaha..Masuk ToyRus macam2 mainan ada, kemain teruja lagi dia, sampai taknak duduk dala stroller, nak berdokong, nak pegang2 segala menan kat dalam kedai tu..dah tidur baru campak balik dalam stroller..pffttt ko hengat ko ringan, ko hengat mama laratt sangattke..hahaha.


Teman Ashu shopping plak..Layan selfie seketul dua dulu,jakun giler nampak cermin besau2 ni...hahah


Bila mama dia meroyan tetiba, layannkan ajela..Masuk kedai mainan anak beranak teruja, yang lelebih mama dia lahh.adoiii tolonglahh paham, mama kecik2 dulu, takde menan2 canggih cenggini..Tu yang jakunn giler..kuikuikui


Macam budak besauu sangat lagaknyer..Mata tu overloaded besauu, nape ntah suka jegil2 mata cengitu..Geramm taww...


Suka sangat berdiri macam dah pandai berjalan sesangat...Sabor jela..


Paaaaling teruja nak "minatang" ni.Hooii iap takmo lepas stereng tu..Kuat dia genggamnya..


Nampak tak betapa terujanya dia..




Jadi mangsa meroyan mama...Iqy SpiderBoy...hee


Cap ibu dan anak..Pose tayang pusat, tayang perut..Sexyyy tawww!!! Auuwwww...!!

7 comments:

  1. bulatnya mata..shomel sangat nih..:)

    ReplyDelete
  2. ni mama ke iqy yg lebih meroyan ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. Lama auntie tenung mata iqy...bulat cantik sangat...seronok la iqy pandai tengok kamera...mama nak bawa iqy nanti dah besar pi puteri harbour theme park kan...nanti dh pandai jalan ajak mama pi JB eh...auntie nak tgk keseronokkan iqy kt sana plak jumpa barney yeyyyyyyyyyy

    ReplyDelete
  4. Syoknya mama dpt dating ngn boipen kecik yng ensem tu ye.. Hehe nasib tak meragam..

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)