Followers

Tuesday, September 2, 2014

Hello my little 'Carlos'



Lama dah ngidam dengan 'minatang' ni..Bukan sebab pengaruh tv citer Rindu Awak 200% tu taw, dari sejak wujudnya ia lagi..Sejak dari harga dia tak mampu milik sampailah harga jatuh jadi harga mampu milik baru lah dapat merasa.Tu pon kongsi ngan adik aku..Dia tetiba baru nak berminat plak..pastu jenis yang tak menyempat2, bagitaw arini, arini jugak dia suruh aku belikan.Choiii...Tak pasal2 aku terjebak.Sudahnya 'minatang' ni jadi hakmilik bersama lah kekdah nya kan..Oiii jangan taktaw, siap ade nama taw kitorang kasi nama dia 'Carlos' sebab dia hensem sangat macam Iqy..Eh nak jugak selit nama Iqy kat entry si 'Carlos' ni..hihihi..

BUkan nak show off ek, alaaa berapa sen sangat lah menda alah ni, ko boleh beli 8 biji kot, aku beli pon siap kongsi ngan adik aku..hhahaha..Kalau ade rezeki nak jugak sambar sebijik lagi utk diri sendiri..hurmm try kenyit mata sikit kat Abah Iqy..agak2 boleh dapat tak..hahah..

Aku beli kat Lazada je..Kalau ko nak beli pegi lah terjah web Lazada sekarang..Macam2 ada...hewhewhew..

Belum rasmi lagi si Carlos ni, tak mampu nak beli filem dia lagi..hahahah.

8 comments:

  1. akak pon teringin menda alah ni tapi.... simpan je la dalam hati ekekekeee

    ReplyDelete
  2. tak bagithahuu beli carlos!!!! ;p

    ReplyDelete
  3. ehhh.mama iqy da dpt dulu lorr..mngidam gak ni..:)

    ReplyDelete
  4. wah wah.. gadjet baru oklah tu ada jugak beli kongsi²... akak ni pejam mata je lah tau.. nak membeli..

    ReplyDelete
  5. nak jugak la..kongsi2 duit dengan suami..hahahha

    ReplyDelete
  6. hehe sy dulu pun beria beli menatang ni..siap tamak beli sekali yg instax 210 tu..last2 kan terbiar sepi jadi monumen je kat rumah...sebabnya?? malas nak bawak sebab beso gedabak.. gambar sume pakai hp je..upload kat instagram pastu kalau nak print ala2 polaroid, print je kat monstagram..

    ReplyDelete
  7. Sejak kawin xheran pula dgn kamera.. Nti tingin jgk nk ada seketul.. Hihi

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)