Followers

Monday, September 29, 2014

Dating lagi


Weee, hari Sabtu Ahad adalah hari menggentel anak dan suami, tapi suami keje, so kite gentel anak je, maksud gentel disini, bermanja2 okay, jangan pikir macam2 plak..hehe..Macam biasa, weekend adalah hari yang ditunggu2 oleh Iqy (memandai je ko kan), sebab dia dah terbiasa setiap kali cuti mesti mama bawak dia pergi dating, walaupon abah dia kerja, dating tetap dating, bawak lah pengikut2 setia. si Tasha..Cuma Sabtu aritu, adik sepupu sebelah rumah nak join sekali, bagussss ada driver, so takyah drive, boleh relax like a boss kat belakang.hehehe..

Taktaw nak pegi mana, last minit planning pegi Paradigm Mall , shopping sikit2 je, Padini sale plak tu, pulun beli baju Iqy 2,3 helai, beli kasut Vincci sepasang, ok dah tu je shopping..Berhemah kan..Kasut Vincci promoo gegiler, sepasang RM15 je, giler tak tergoda, harus lah beli.hewhewhewhew...

Pastu tengah jalan-jalan, terserempak plak ngan mak n papa..Mak ajak pergi kedai Kaison beli barang deco rumah, aku follow sekali sebab memang nak beli frame pon kat Kaison, murah sikit dari tempat lain.Lepas tu kitorang berpisah sekejap, ke haluan masing2, tetiba papa call ajak makan sekali..Yeayy papa belanja makan..Kitorang makan kat restoran Satay-Satay, tapi tak recommended sangatlah sebab tak banyak pilihan makanan.


Sebelum balik, belanja satu gambar dulu..Budak untat tu dah pandai sekarang, takmo duduk dalam stroller, nak berdukung je, kemain..Nasib baik pengikut setia rajin dukung dia..Time tido baru letak dalam stroller balik.Hurmmm..


Mama Iqy makinnn gemok!!! Yeee, aku mengaku...So what??? hahahaha...Tak mintak beras kat rumah kau pon..muahahahaha...#akuyanggemokkauyangpanasdahkenapahahaha? Eh banyak gelak lah kau ni...


Okbai..

12 comments:

  1. suka statement tentang gemok tu...muahahahah...tapi tak dinafikan ada orang yang panas bila kita gemok...wakakakaka... lepas ni iqy nak duduk dalam baby carrierlah mama....

    ReplyDelete
  2. untung nie...jalan jalan ada org tolong dukungkan anak...hihihih...

    ReplyDelete
  3. hahahaha .. xpe gemokk dah terbukti keluar sorangg senang hati namanya tu ... sukalah iqy dapat jalan² hujung minggu ..

    ReplyDelete
  4. Rileks noryy rileks .. janji hot mama ok!!!

    ReplyDelete
  5. Tunggu dah pandai jalan nanti mao dah dukung2 tu..eheh

    ReplyDelete
  6. merasai sgt merasai sgt part gemuk tuh...huwaaaa..suke je mulut org berkata2 kan..

    ReplyDelete
  7. lama dah nak try plan b ni tak terpegi lagi

    ReplyDelete
  8. berjalan ajer dua branak ni..takde la gemok mana nory..just nice tu..kang kurus tak larat plak nak dukung dak iqy..

    ReplyDelete
  9. hehe..pasal gemok tu stress sndri ke apa tu..ala just nice je la..xde la gemok pn..

    ReplyDelete
  10. sweet both of u
    salam perkenalan!

    http://azrinzfamily.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. gemuk itu membahagiakan mama iqy...

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)