Followers

Wednesday, November 11, 2015

Terima kasih daun keladi

 
Aku berkenan lama dah nak pakaikan Iqy jubah.Ada survey jugak kat online shop, fuhh harga boleh tahan jugak, telan air liur aku..Gulpp!!Hampir cecah seratus sekali pos segala..Fikir 40 kali jugak aku nak beli ke tak? Kalau beli baju aku pon boleh dapat 2,3 helai..hahahah..
 
Haritu ada sorang peminat Iqy ni haaa, wassap aku bagitau yang dia ada pos baju untuk Iqy, memang dia ada mintak size pon sebelum ni, alih-alih barang sampai, aku lak excited, sekali tengok jubah ni..Ya Allah dik, susah-susah jee..Speechless hakak..Terima kasih banyak-banyak dik non..Dah dua kali dah dia bagi hadiah kat Iqy, taktaw nak ucap terima kasih macam mana lagi.Ngam ngam soii je dengan badan Iqy.
 
Dia baru je dapat baby girl, teringin nak anak lelaki katanya.Takpe dik, lelaki ke perempuan ke sama je..Usaha lagi untuk yang seterusnya..InsyaALLAH.. Akak dulu pon masa mengandung memang kepinginn sangat anak sulung lelaki, Alhamdulillah Allah makbulkan, moga-moga second baby nanti dapat baby girl pulak...Aminnn..Pastu dah boleh tutup kilang...Eh??hahaha
 

2 comments:

  1. hensem bkn main iqy..rezeki iqy dpt jubah..ngam2 plak tu ngan dia..

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)