Followers

Monday, September 24, 2012



Tamat juga cerita Kau yg terindah ni.Aku tak layan sgt tp nak dekat2 episode akhir tu terjebak jgaklah layan smpai episode akhir.Mmg aku dah agak dah, mesti kontroversi pasal Neelofa pegang tangan Nazim kat depan kaabah tu akan meletus .Aku pon mule2 terkejut gak, eh biar betul dorg ni takkan berpegang tgn kat depan kaabah, dorg kan bukan muhrim.Tapi nasib baik fikiran aku ni positif sikit,hahaha..Takkan lah dorg sejahil tu kan.Scene mestilah dorg dah shoot kat KL,giler ko nk beromantika de'amour kat depan kaabah, mau kene sambar petir kat situ jgak kan.Astagfirullah...

Tadi terbaca kat blog bulan purnama, Erma Fatima dah jelaskan pasal isu tu kat Twitter, ternyata, jangkaan aku tepat, scene pegang tgn & tidur sebilik tu shoot kat KL.So, persoalan dah terjawab skrg.Erma Fatimah beb pengarah nya, die mesti dah kaji baik buruk sebelum membuat satu2 cerita.Jgnlah nk cepat melenting..Asyik nk cari salah org je, salah sendiri tu perbetulkan dulu.hehehe...

See Ya!!!!!!


Chaiyok...chaiyokk...Kak Erma..!!

1 comment:

  1. Ida langsung tak pernah tengok cerita ni.. HAHAHA

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)