Followers

Wednesday, June 10, 2015

Rambut baru lebih stylo

 
Aritu setelah diriki-riki, suka dengan style rambut macam ni untuk Iqy.Tapi bila di fikirkan kalau bawak potong kat kedai, kompom dia takkan duduk dendiam punya dak bobot tu, yang boleh handle dia abah dia je, so kebetulan minggu lepas balik kampong, abah Iqy terus cantaskan rambut Iqy, sebab kat kampong ada mesin potong rambut tu, lagipon Abi memang pandai potong rambut orang, dulu masa bujang-bujang, kawan-kawan datang rumah suruh dia potongkan.. 
 
Ko ingat senang nak control budak supaya duduk dendiam time potong rambut..Memang takkkk arrr..Mula-mula je diam sekejap setelah disogokkan dengan pump, tapi sempat potong rambut belakang je, dia dah start bosan, nak bangun dan berlari ke sana kesini..Grrr..Berkejaran lah abah dia mengejar dia dengan mesin rambut..hahaha..Dari darat sampai ke dalam air..Ko mampu??Ni kalau upah orang potong ni, mau caj mahal, dari depan rumah , ketepi rumah, sampai dalam kolam renang nak umpan dia supaya dia duduk dendiam time potong rambut..Oiii seksaaaa bak angg..
 
 
Dan akhirnya, ini hasilnya..tak berapa nak menjadi, tapi hampir menjadiii..Kena nipis lagi tepi dia tu..Next time lah kite kasi ejasss yeerr..hihii..Muka tengah meneran tu..Tu pon orang kata hensemmm ??..kahkahkahkahkah.. 
 
 
kenangan rambut belakang dia yang panjang, kalau disikat or time basah, panjang melebihi paras bahu dah tu..Memang sayangg..tapi takpeee, sesekali kena ubah fesyenn..hehehe...Dah pendek pon , muka still jambuu lagi..Nasibblahhh nakk..hahahaha 

8 comments:

  1. budak kecik fesyen tetap comel kn... hensem anak ;)

    ReplyDelete
  2. encem ! potong laa cmne pun., iqy tetap encem di hati mama ida.


    perghh ayat aku ! HHAHAHHAHHAA

    ReplyDelete
  3. Iqy comey..seluar htam tu pun cute..mcm seluar gegirl je..hihi..

    ReplyDelete
  4. Wahhh..mmg stylo...lebat rambut die..

    ReplyDelete
  5. Assalam nory,
    he3
    iqy meneran depan tv
    kalo abang fayyadh meneran celah sofa :P

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)