Followers

Friday, June 12, 2015

Syioknya stock take kalini

 
Minggu lepas ada stock take kat opis, kalau nak ikutkan memang seghonok kalau stock take ni sebab takyah buat kerja lain, kira stock aje, yang tak bestnya, kat warehouse belakang nun panas yang hamatt.. Bersauna aku kat belakang tu, dan yang paaalllling bestnya, tiap kali stock take, mesti boss belanja tea time.Manyak syiookkk ooo..Paling best stock take kalini arrr..Manager aku tanya, nak order air apa?Aku spontan je jawab nak Starbuck..Mihmimhimih,niat asal nak bergurau je, tapi kalau dapat syukurrr Alhamdulillah..bhahahaha
 
Pastu manager aku cakap "Okey", nak air apa?coffee ke ice blended? Opkos lah Ice blended, tengah panas kot, naik berlecak dah ketiak ni haaa..huhuhu..Last-last semua orang dapat Starbuck.Untonglahhh, pandai tak aku bodek,sebelum ni dapat air milo ais je taw, tu pon dah cukup syukur dah orang nak belanja, kali ni demand nak Starbuck, boss layankan aje, sekali kira stock banyak shott, hahahah..Esok tu bos belanja milo ais je, takmo cakap banyak, sape suruh kira main-main...hahahaahah...Anyway thank you so much bosssss...

10 comments:

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. phewitttt..untungnye lahaiiii..

    ReplyDelete
  3. Americano coffee pun best juga.. kena try ti


    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Mencari 5 Rakan Baru Setiap Hari - Teknik Networking

    Jom join Segmen Terbaru Saya ini

    Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik

    ReplyDelete
  4. pandai bos jaga hati staf ;-)

    ReplyDelete
  5. Hmmm... melegakan tekak ye
    Tapi kakak dah tinggalkan starbuck dah..:)

    ReplyDelete
  6. Wah..rezeki tu..baiknyer boss..pandai amik hati stafff

    ReplyDelete
  7. Assalam nory,
    he3
    kira masa tengah mabuk kopi la tu :P

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)