Followers

Thursday, June 6, 2013

Benda free sape tak suka kan

Semalam ternampak iklan "free redemption" sample makanan Whiskas, aku pun laju2 isi borang.Tapi makanan tu untuk anak kucing (junior) je, Laura dah tua bangka, acaner??Tapi rasanya boleh je laura makan, tak pun aku bagi je kat kucing along aku..hehehe..Saja je isi borang, menda free sape tak suka kan..Aku just kongsikan kat sini, untuk bagitaw kat sape2 yang belum taw lagi pasal ni, boleh lah cepat2 submit borang tu sebelum tamat tempoh.Especially, buat pencinta-pecinta kucing di luar sana..Kalau kucing korang jenis yang demand tak makan whiskas makan makanan jenis lain, submit je borang tu, nnt taknak boleh kat kucing-kucing jalanan yang selalu jumpa kat tepi jalan tu.Macam aku biasanya, suka bagi kat kucing-kucing liar belakang rumah mak aku...hehehehe...

Senang je cara penebusan free sample ni, klik je kat link ni www.facebook.com/whiskasmalaysia/app_416118961828884.
Pastu ikut je step by step, 3 step je dah siap...


Step 1: 

 Step 2 :


Step 3 :


Nak lebih info menarik mengenai Whiskas, jom like facebook Whiskas kat sini Whiskas Malaysia..
Cepat-cepat submit sebelum 15 Julai 2013 ni...




11 comments:

  1. bagai kasih seorang ibu kawwwwww tak tahan haha...

    ReplyDelete
  2. waaa..menarik ni.. =)
    benda free, sapa xnak kan..hik3

    ReplyDelete
  3. kalau free hana pun nak :) hahaha

    ReplyDelete
  4. hohoho.. nak mintak jugak.. untuk anak² kucing adik

    ReplyDelete
  5. jom serbuuuuuu!!!!hakhakhak!!!

    ReplyDelete
  6. nak buat.............. tuk kucing depan umah ida.. hehehhee

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)