Followers

Friday, June 7, 2013

Gwiyomi pertama by......




Gwiyomi kan tengah hangat sekarang ni, sampai aku pun tersampuk sekali, tapi segan nak share kat sini, biar laki aku jelah yang tengok sambil gelak mengekek2 kat rumah sorang2..hehehe..Abi cakap comel je video gwiyomi aku tu (uwekk), cuma aku je kurang keyakinan diri nak share kat semua orang, bukan apa, aku risau ramai plak muntah hijau , muntah pelangi bagai tengok bini orang buat gwiyomi,heyy no good,no good!!!So, kasi chance lah kat generasi2 muda yang buat, nampak lah senonoh sikit, tak dapat bayang kan kalau aku yang buat, kehkehkeh,belum pape aku dah bantai gelak guling2 dulu tengok diri sendiri buat gwiyomi..I kan is pemalu punya orangg....kuikuikui..

So, sebagai ganti diri, aku passing kat adik aku jela sebab dia lagi teror kot buat gwiyomi ni, dah nama pun "kipas susah mati" (die hard fan) K-Pop kan..hehehe..So, jom enjoy video gwiyomi dari adik aku, Noura Zainoulle atau pun si Jenglot kesayangan aku ni..hehehe..Ni bukan nak promote adik semata-mata ok, tapi kalau kau rasa dia cantik n comel , kau komen lah kat video dia tu, nnt kau tengok lah "kekembang kempisan" hidung dia nnt..Kot2 lah terberkenan kat dia, awal-awal aku bagitaw ni, dia budak bawah umur lagi, nak "adjust" tunggu dia habis sekolah  lagi 2 tahun..hikhikhikhik...


58 comments:

  1. hahahaha
    comeyyynyaaaaa tashaaa :)))

    ReplyDelete
  2. walawei tasya gud job beteiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nnt kite buat ramai2 plak...taktaw apa jadikk??haha

      Delete
  3. tomeinye..nak tengok yg kakak dia pulakkk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakak dia kalau buat, orang meluat plak kang...hehehe

      Delete
  4. Replies
    1. .lagi comeyy ek...kena buat jugak lah cmni...hehehehe

      Delete
  5. heiiiiiiiiiiiiii,comeinya adikkkkk kak noryyy,akaknya pun comei :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak masa muda2 dulu lg comelll dr dia...hahahahah....poyoo takk??

      Delete
  6. Chomel jer, akak tolong promote kan adik.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. tasya sangat comel! suka2 :)

    ReplyDelete
  8. Blog Walking here okay :D
    http://hidayatstories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. comelll la ur sister, not surprise actually sebab kakak dia pun sangat comel.

    From: pengomen gwiyomi juger :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapii still takleh celen kecomelan baby Jelita...hehehe

      Delete
  10. Dania suruh akak buat and tepek kat sini..no way...x dapat de..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah...try lah buat kaka,,mane taw boleh jadi femes kt youtube...heheh

      Delete
  11. ccooomell~! hehe

    ReplyDelete
  12. ehehhehe,melin selalu buat..one plus one gwiyomi..two plus two gwiyomi..pastu nanti dia jawab exam..1+1 = gwiyomi..ahahahahha..haru biru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mmg haru camtu..mesti cikgu dia stress baca jawapan murid2..heheh

      Delete
  13. Comey2..hehehe..meh la nk tgk kakak dia buat pulak..;)

    ReplyDelete
  14. apelah sis neh...comel camtuh panggil jenglot....ksian dye tau...hakhakhak!!!!kalau adek dye teror mesti kakak dye teror gak...heheheh...hah!!!pasal kopi tuh,kalau nak perisa sirap/oren pon ade...bahan dye same cume perisa laen-laen...trylah...hehehehe...

    ReplyDelete
  15. memang comel gaya gwiyomi tu .. ^^,

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  16. budak2 buat comel la kan..kalo kita2 ni yang buat..confirm kelaut

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kite yg buat, mau kena baling botol kot...hhee

      Delete
  17. comel ny adik...ramai kan yg buat video gwiyomi ni...semua tengok comel2 dgn aksi2 tu

    ReplyDelete
  18. comeyla adik akak nii! tapi akak die pun comel jugak.. no wonder la! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...tenkiuu dik...tak comel mane pon sebenarnya...

      Delete
  19. nory ok lagi la..nampak comel..akak ni kalau buat..mauuu pitam nanti hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh akak tak cuba lagi, ntah2 akak buat lagi comell...cer try cer try...hehe

      Delete
  20. Comelnya adik nory...rase nak cubit je..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubittt je..nak lempang laju2 pon boleh...hehehe

      Delete
  21. ala tomei nye adik nory
    nory pun come gakkan
    jom ar jemput meriahkan blog saya
    saya ni newbies blogger
    umielman.blogspot.com
    tq coz sudi melawat ye

    ReplyDelete
  22. tashaaaaaaaaaaaaaaa omeynyeeeeeeeeeeeeeeeee ! nory nak share boleh? heee~

    ReplyDelete
  23. alamak!!!! tak boleh tgk lah.. kat opis ni, nnt balik bkk blk tgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...takpe nnt boleh tengokk lagi...

      Delete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)