Followers

Friday, June 7, 2013

Cash out says (8share) kali ke-3


Lama dah aku tak aktif share link Says/8Share kat FB n Twitter..Dulu rajin lah, sejak dua menjak ni je la malas, tapi bulan lepas aku saje buka akaun Says aku nak tengok berapa baki yang ada, sebab aku ingat last aku tengok masa tu balance ada RM37++, lagi sikit nak genap RM50 dah boleh cash out, lepas sign in terkejut aku tengok baki RM0.00, usihhh kohaja punya Says, tu je terkeluar dari mulut aku, tak selidik betul2, free2 je kena maki plak kan..hehehe..Rupanya Says dah bertukar ke 8share, log in guna email dengan password yang sama je masa daftar Says dulu..Perghhh selamat duit aku, tengok2 balance 30 hengget lebih tu ada lagi, so, aku pun gigih sebarkan link suruh orang klik, tak sampai 2 hari dah naik ke RM51.20, maknanya dah boleh cash out, tengah sesak2 nak kumpul duit bawak pergi bercuti ni, rm50 tu sangat2 bernilai ok, lepas beli lauk utk seminggu, kuikuikui..Orang berjalan, aku pun nak berjalan, poket nipis pun nipislah, wa sanggup ikat perut beb, demi minat suka berjalan tu..ihikhik..Semalam, dengan sekali syioottt nyer aku berjaya men"cash out" kan duit Says/8Share tu..Ini kira kali ketiga dah aku cash out duit Says/8Share ni, kalau korang nak try cepat2 lah daftar ke 8Share.Lagi banyak orang klik lagi banyak ko dapat duit , yang penting kena rajinnnn share link yang dorang bagi..Jangan jadik macam aku, malassss...Cukup RM50 je aku stop peram lama2, sampai nak guna duit tu baru aku cash out, ada yang pernah kumpul sampai RM1k taw...Perghhhh kaya...kaya...kaya..

27 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhhhh,8 share ni org kata masyukkkkk...

    ReplyDelete
  2. he3 akak langsung xtau menda alah ni, yang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah kak..dpt jgak tmbah duit poket..

      Delete
  3. bestnya cashout mila lagi RM2 je nak cashout bantu saya plessss hihi....nak bercuti jugak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikittt je lg tu..pulun jgn tk pulun..hee

      Delete
  4. thanx for sharing sista! ;) nk try jugak lah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome dear...slmat berbroadcast...hehe

      Delete
  5. owhh dia tukar 8share pulak yer.. pttlah bukak says ari tu kosong.. lepas tu malas dah amik tahu.. tq kongsikan info ni... tak banyak sikit jadilah tu kan.. dah 3 kali cah dah 150 lbh jugakkan..

    ReplyDelete
  6. 3kali dah cashout?? hebatnya..
    saya sekali pun x lagi wlpun dah blh kuarkan..hehe..baru cashout nuff dulu.

    yup, wlpn rm50, duit juga tu..lepas mkan dominos..hehe

    ReplyDelete
  7. hehehe...rezeki hari jumaat...=)

    ReplyDelete
  8. 1st time tau ni..sblum ni berblogging je...langsung tak amik tau pasal ni :)

    ReplyDelete
  9. menarik ni,nak sign in jugakla.. bleh wt duit poket nak bawak pergi krabi.. hehehe

    ReplyDelete
  10. fuyoo dah tiga kali. tahniah kak :D

    ReplyDelete
  11. Sya prnah cash out sekali..tp lps tue malas nak kumpul blk..huhuhu

    ReplyDelete
  12. says ayut ntah ap cite ntah...huhuhu..tak ingt dh kat mne benda yer..hihihi

    ReplyDelete
  13. ok sila ke vincci boleh beli kasut muehehehe

    ReplyDelete
  14. baru je daftar ni lepas bca blog PCB..

    ReplyDelete
  15. tak cash out lagi, tak cukup lagi... nory tak klik ida nye yee? hihihihi

    ReplyDelete
  16. boleh ke tukar2 klik kt group?acc xkena suspended ke?

    ReplyDelete
  17. boleh ke tukar2 klik kt group?acc xkena suspended ke?

    ReplyDelete
  18. siapa2 yg ringan tgn tu nk minta tlg klik. heeee <3

    1 http://fuelmyhunger.com/share/my/3366/4151356
    2 http://coolstuffcdn.com/share/my/3354/4151360
    3 http://coolstuffcdn.com/share/my/3332/4151364
    4 http://coolstuffcdn.com/share/my/3344/4151366
    5 http://coolstuffcdn.com/share/my/3422/4151368
    6 http://coolstuffcdn.com/share/my/3200/4151370
    7 http://coolstuffcdn.com/share/my/3294/4151374
    8 http://coolstuffcdn.com/share/my/3320/4151334
    9 http://coolstuffcdn.com/share/my/3338/4151376
    10 http://coolstuffcdn.com/share/my/2943/4151278

    ReplyDelete
  19. Macam mana nak buat?blh tlg?

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)