Followers

Friday, January 31, 2014

Makan malam ditaja


Ni dia barisan penaja makan malam, time ni Abi tak join sebab ada dinner under Hospital dia kerja..So, aku di"campak" kan ke rumah mak, nasib baik dekat dengan rumah mak, kalau tak, mati kutu aku duduk rumah sorang2..Masa sampai rumah mak, mak n papa takde kat rumah, join perbarisan maulidur rasul..Balik dari perbarisan, terus papa ajak gi dinner Nasi Arab, macam biasa restoran nasi arab paling dekat dengan rumah, kat Cyberjaya jugak lah, Restoran SABA, ramai dah taw akan kewujudan restoran ni kan..Aku pon dah banyak kali datang sini, tu pon mak n papa yang suka makan kat sini, nak ikutkan aku kurengg sikit makan nasi arab ni..hehehe..Tapi bedall jugak lah..


Gambar ngan Abi takde, gambar ngan si Tasha pon boleh lah..Eh ko dah kenapa terlebih lentok kat aku plak...Panggg!!! karang...hehehe..Nak manja2 kunun,puihhh...


Sementara tunggu nasi sampai, order roti arab ni dulu,buat alas perut kononnya..huhu..Last2 tak habis pon, padahal makan berempat, kalau roti canai, kompom licin dah ni aku kerja kan..hehehe..


Ni dia nasi arab nyer, apa ntah namanya..Papa belanja, aku pon tak amik port sangat apa nama menu nya, papa order, aku makan je..hehehe..Kalau tak silap namanya Roasted Chicken serve with rice kot...satu pinggan ni kitorang kongsi bertiga, mak,papa n aku..Tasha order lain, kebab apa ntah..Dia kan diett nasi..huhuhu..Pinggan ni nampak je macam kecik, tapi besar sebenarnya, mengah nak perabih kan walaupon kongsi bertiga..huhuhu..


Ni je menu yang sempat dirakam..Harga not bad lah..Ada mahal ada murah...Standard lah tu kan..Anyway, tenkiuu papa belanja dinner...Burppp kenyangg..





4 comments:

  1. roti tu sedapnyaaa. hehe. nory ada iras mak nory. hehe

    ReplyDelete
  2. kalau time perut betul2 kebulur mmg layan nasi arab ngan ayam sedabak tuh.

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)