Followers

Friday, January 3, 2014

Sambut Tahun Baru 2014 dengan family



Korang sambut Tahun Baru katne tahun ni? Tahun ni aku sambut tahun baru kat Putrajaya dengan family aku..Putrajaya je paling dekat dengan rumah, keluar rumah pukul 9.30mlm, jalan tak jammed lagi, tapi time balik, terkandas lebih 1 jam..Perghh lepu aku dok dalam kereta, nasib baik esoknyer cuti..huhuhu..Aku bukanlah tiap2 tahun pergi sambut new year, ikut mood jugak, ni pon mak aku yang ajak sebab ada Jamal Abdillah, mak aku peminat Jamal beb..hehehe..

Sampai2 je terus dapat tapak tangan besar Ambank tu, banyak giler dapat, papa siap ambik lebih bawak balik, taktaw lah nak buat apa, nak bagi kat cucu2 katanya..hehehhe...Kitorang duduk dekat dalam perkarangan pentas, tapi jauh sikit lah dari pentas, dekat depan pentas dah ramai giler orang..Kitorang duduk bersila sambil makan koci, hotdog, kacang rebus, perghhh santai habiss lah malam tu, mak buyong steady je layan konsert walaupon sakit pinggang jugak lah duduk bersila lama2..huhuhu..Baby macam biasa behave je layan konsertt..Takpe sesekali kena bagi hiburan sikit, tapi takleh berlebihan lah..hehehe..


Hahaha kemain lagi snap gambar kaki lunjur2 cenggini..Ko hade..??Dah macam nengok tibi kat rumah sendiri je..hehehe..Siap goyang2 kaki lagi..Amboiii seronokk ko ek...hahahah

Menanti detik pukul 12 malam, kitorang dah get ready bangun siap2 nak tengok bunga api..Bunga api betul2 atas kepala weyyy..Sampai masuk2 mata kesan percikan tu...adehhh..


Selamat datang tahun baru 2014, masuk je tahun baru umur pon makin bertambah, makin hari makin tua...hukhukhuk...Lepas je pertunjukan bunga api, ada persembahan lagi dari Amy Search, Ella, dan Noh Hujan, tapi kitorang tak tunggu pon, terus balik je..Dengar dari dalam kereta jela time tersekat dalam jammed tak bergerak2 tu..Sampai rumah dekat pukul 2pagi, gilerr kentangg..Nasib baik Abi dah siap2 amik MC esok tu, kalau tak dia kena kerja, tapi sebab tangan dia luka terkena kipas siling, doktor bagi dia MC..Ingat senang ke Abi nak dapat MC..Setahun sekali pon susah taw..Cuti pergi mana???Haaa nanti lah aku hapdet entry lain..Kan tengah rajin update entry skrg ni...baru taw ke???hahahahah...


12 comments:

  1. Syoknyyya dpt tgk bunga api.nina dating kt umah jea tahun ni. Heee

    ReplyDelete
  2. Part jem yg tak syok tu kan
    Kematu dok lelama dlm kete :)

    ReplyDelete
  3. mesti byk bunga api kat putrajaya... sy dok umah je...hheee

    ReplyDelete
  4. bestlah diaaaaaaa... nyampah tau kes dengki tak dapat join hahahaha

    ReplyDelete
  5. bestnya smbut tahun baru kat putrajaya.. licha kat kmpung. klu tak mesti dh pergi sbb dekat je

    ReplyDelete
  6. sal tengok dari seberang tasik jer..tak sanggup masuk sana takut jem giler

    ReplyDelete
  7. Untg r dia..za dok umh mmbuta..

    ReplyDelete
  8. semangat tul sambut tahun baru yek..

    ReplyDelete
  9. waaaaaaaaaaa ibu dan ayah nory sporting yer sambut di putrajaya...hebatlahhhhhh....sonok tgk sambutan di sana meriahhhh...umi Qi sambut di KL tower... :)

    ReplyDelete
  10. ida malam tu tido jewwww.. xde g mane. HHAHAHHA

    ReplyDelete
  11. Hahaha tgk tv jer x pg mane pun sbb akak ipar dtg rumah, bestnya nory pg dataran...

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)