Followers

Thursday, November 22, 2012

Cash out pertama dari Says..Thanks Says!!!!

Rezeki pagi khamis, buka2 email ade email dr HSBC bagitaw duit dah selamat masuk..Alhamdulillah..Ko datang tepat pada masenya, mmg poket tgh nazak ni..kihkihkih..RM50 (rm49) pon bermakna taw ujung2 bulan cmni..Lepas lah beli beras sekilo,hahaha..Nmpak naw nipu nyer, padahal nak beli menda lain..huh!!!Penipu punyer Nory...
First time aku dpt merasa duit hasil "berbroadcast" ni.Pasni lebih bersemangatlah aku nak share iklan2 says tu.Makin bersemangat nak paksa org klik iklan aku.hehe...Korang jomlah join Says, nanti boleh tukar2 klik, aku klik ko, ko klik aku balik..Cepat skit earning tu berjalan..Boleh cpat2 cash out..hehe..

Nak harapkan duit nuffnang aku, memang takde harapanlah.Maklumlah blog suam2 kuku cmni sape lah nak bg BE kan..kihkihkih..Nak merajuk jgaklah dgn Nuffnang...Huh, takmo kawan ko..hehe

22 comments:

  1. hehe walaupun rm50, besar maknan... kalau jue pun sonok dapat duet time tgh2 hujung bulan nie hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nory. dah klik sheila punya says? cepat. nanti sheila nak klik awak punya pula. hehehehe

    ReplyDelete
  3. waaa...bestlah nory mila belum boleh lagi heee~~

    ReplyDelete
  4. @jueleetu lah...rm50 pon besar maknanya tu..lg2 poket tgh nyawa2 ikan ni...hehe

    ReplyDelete
  5. @Sheila Salim shiela,,add facebook nory..nnt kite tukar2 link ok...=)

    ReplyDelete
  6. @Mila Ahmad takpe mila..slow2..tak lame lg mila plak boleh cash out..hehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...rm50 pun, rezeki juga ....

    ReplyDelete
  8. Kejap jek masuk dalam acc ye? Bagus ni says ni... =)

    ReplyDelete
  9. @::EIDA:: haah seminggu 2 hari je amik mase ..harini dpt email duit dah masuk...hehe

    ReplyDelete
  10. @::EIDA:: haah seminggu 2 hari je amik mase ..harini dpt email duit dah masuk...hehe

    ReplyDelete
  11. @Cik Awin alhamdulillah...rm50 pon duit jgak kan..=)

    ReplyDelete
  12. Wah masyuk wow!!

    Jom lawat kalau sudi :
    http://chot91.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. phewittttt..SAYS nie kene rajin..kite rajin kejap je...hahha

    ReplyDelete
  14. blog bertuah anda telah dipromosikan disini ! jom tengok ---> http://dilladelaila.blogspot.com/2012/11/10-blog-bertuah-kali-ini.html . tahniah !!

    ReplyDelete
  15. blog bertuah anda telah dipromosikan disini ! jom tengok ---> http://dilladelaila.blogspot.com/2012/11/10-blog-bertuah-kali-ini.html . tahniah !!

    ReplyDelete
  16. Hi awak! Kita ada wat GA! nk join x? Tgk sini ye :)

    http://honeylalala.blogspot.com/2012/11/jom-join-giveawaykomen-oh-komen.html

    ReplyDelete
  17. nakk jugakkk...
    CAMNE nak dptt duittt? ;|

    ReplyDelete
  18. Bestnyer.. Penat eida ajar x buat2 lagi...dasar pemalas duit je nak...hihu

    ReplyDelete
  19. Uissshhh byk tuuu... 0.0.. boleh beli macam2... Ena tak tahu nak share iklan says.com tu cam ne.. huuuuuu

    ReplyDelete
  20. yayyyyyyyyy! ;))
    patah tumbuh hilang berganti. hikhik ;p

    ReplyDelete
  21. tahnia.nnt byk lagi yg masuk tu :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)