Followers

Friday, November 23, 2012

Simple dan sweet

Besday gurl aritu berjalan dengan lancar sekali..hehe..Abi mcm biasa lah, tiap2 tahun buat seperais tak penah2 jadi..hahaha..Abi memang tak reti buat seperais taw, tapi die sgt2 sweet punyer olang..hikhik..Boleh plak die cakap kat aku "Syg, petang nanti abang balik kerja, abg beli kek utk syg ek,syg nak kek ape? cakap je, abg beli kan.?Syg nak makan ape, ckap je?
Adooiii kelakar lah abi ni, ingatkan die nk buat seperais ke hape, ni siap bgtaw nak beli kek and siap tanya nak kek ape lg?hahaha..Hentam jela labu..Aku tak kisah pon kalau takde kek2 ni, yang penting Abi ingat tarikh lahir aku dah ler..hehehe..Tapi kalau ade kek, lagi okeyyy kan..

So, dapatlah aku kek comel kat bawah ni..Abi beli ngam2 2 ketul, satu utk aku, satu utk Abi and sebatang lilin kontot, alalaaaa sweetnyer..Siapp nyanyi kuat2 lagi..Abi...abi...walaupon Abi tak reti buat seperais2 ni, tapi die sangat2 sangat2 sangat3 sweettt lahh..hehe..Anyway, thanks Abi for the cute cake..Cumell je , sayanggg nak makan..kihkihkih..



Malam tu plak , anak buah aku call sambil nyanyi lagu besdayy versi die "happy besday to you,makan ubi kayu, cium bontot lembu, happy besday to you, Angah""haha..Hampehh punyer anak buah..kihkihkih..tapi terharu beb, siap suruh datang umah amik hadiah lagi, die kate die yang beli padahal ayah die (along) yg belikan..hehe..

Aku pon terus ajak abi pergi rumah along utk collect hadiah..Hadiah dr thailand tu, fridge magnet 2 ketoii..hehehe...jadi lah, org nak bagi kan..terima je..hehe..Pastu papa ajak gi minum2 kat mamak, mulanya papa nak belanja, tapi Abi nak belanja jugak..Ape lah, nak bayar pon nak berebut2...hahaha..

Hurmm bahagianya hari tu, rase nak smbut besday ari2 je..hehe..Sehari suntuk, Abi panggil besday girl je, asyik mesej tanya besday girl watpe, besday girl dah bangun tido ke, besday girl dah mamam ke, besday girl notty tak arini...huhuhu...Mak plak, peluk ciom aku, bagi hadiah lagi,waa taun ni byk jgak dpt hadiah, seronokkknyer jadi besday gurll!!!!

13 comments:

  1. Assalamualaikum nory..
    selamat hari lahir. semoga menjadi isteri, anak dan ibu yang baik untuk keluarga. comelnya awak! hubby kita pun panggil kita birthday girl , ohh malunya saya =.='

    ReplyDelete
  2. Auw~ Happy Besdayyyy nory! Best dapat makan kek.. Yummeehh.. Tapi yg tak best umur naik satu tangga.. hahahahahhaa

    ReplyDelete
  3. epi belated bufday nory...semoga dipjgkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan ank2 yg soleh & solehah, insyaallah...

    ReplyDelete
  4. happy birthday nory...mmg betul simple n sweet...ehehehee

    ReplyDelete
  5. seronoknya sambut bday tahun ni yea.best kan.ade insan yg hargai kita.walaupun hanya sambutan kecil jea.dah cukup bermakna.
    moga happy2 selalu ngan hubby :)

    ReplyDelete
  6. birthday girl yang santekkkkkk! :)

    ReplyDelete
  7. bestnya org belanja kek, makan mcm tu...hehhehe...happy burday nory...=)

    ReplyDelete
  8. wahhh sssooooo sweet ur hubby!!! jelly ena! hehehe..

    BTW, happy bufday sis comel.... May Allah bless u and ur hubby.. insyaAllah, amin.. have a blast

    ReplyDelete
  9. happy bday nory :-) smg dilimpahi rahmat Allah selalu :-)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)