Followers

Sunday, November 11, 2012

Potato spring , sedappp hoo!!



Aku kalau pergi pasar malam, "benda" pertama aku cari dan wajib beli , Potato Spring..Aku memag suka makanan yang berasaskan kentang ni..Senang cakap, aku memang "giler Kentang"..hehe..Kalau pergi pasar malam tanpa membeli potato spring ni, memang rase mcm nak menangis, tetiba rase nak marah orang je.Gilerrr..Sedaappp weyyy!!!Sumpahh...Mesti korang pon prnah rasa kan..Apa?? biasa2 je? Takpelah, tu tekak korang..Bagi tekak aku, sedappp tak terkata..ehehhe..Kat pasar malam rumah aku ni sebatang rm2..Kat tempat lain ade jgak yang rm3..ikut nasib lah.Aku biasa beli dengan Uncle Bob..selain potato spring ade jgak ayam and sosej giant..Sedap jgak ayam tu...Tapi mahal sikit..Sekali sekala boleh lah beli.Sebab kalau beli aku tak suka kongsi...tak puas...hahahah....kedekutnyer...kihkihkihkih..

Korang kalau pergi pasar malam, suka beli ape?hehehe...sibuk je nak taw kan? haha

10 comments:

  1. gilaa kentangg hihihi
    sama dgn na lagi klau ade cheesy perhh terbaik ;D

    ReplyDelete
  2. kan...kan..kan....klu ade cheesey lg best...nyumnyum...laparr...=)

    ReplyDelete
  3. PROMOSI!!! RM1/pcs Pregnnacy Test & Ovulation Test Strip
    SMS/E-mail saya

    Puan.Nor
    no.tel:0122429082

    email: lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop - http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @prog muten woww!!1 murahnyer....ok2...nnt nory nak beli, nory order dr Pn Nor ok...=)

    ReplyDelete
  5. @prog muten woww!!1 murahnyer....ok2...nnt nory nak beli, nory order dr Pn Nor ok...=)

    ReplyDelete
  6. Mcm sedap je...sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. mende ni memang sedapp, wajib beli.. tapi ade lagi satu yang paling best: takoyaki! tak puas kalau makan satu bekas je.. hehe
    [link blog saya kat sini]

    ReplyDelete
  8. kena try jugak ni. so far nadia belum pernah try sebab takut rasa dia pelik. huhu

    ReplyDelete
  9. Kita serupa...penggemar Kentang sejati...hehe...

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)