Followers

Thursday, November 1, 2012

Ayers Rocks Butcher & Grill Restaurant



Aku dah janji kan aritu nak review pasal restoran ni.Aku baru first time makan kat sini.Restoran ni sangat sesuai bagi mereka yg penggemar daging segar dari ladang.Western style..Aku memang penggemar tegar western tapi aku lebih pada ayam.Daging ni aku kurang sikit, tapi kalau burger aku lebih suka daging.Taktaw lah nape..Mase makan aritu, nak taknak tpkasa makan daging jgak lah, dah nama pon org belanja, so, jgn nak banyak bunyi, ade kena "flying kick" plak kang..hehe..

Nasib baik ada burger, aku pilih burger je, mak aku plak pilih hotdog je..Tu pon pening siot aku makan, sbb aku memang tak tahan kalau makan daging yg fresh2 ni..Fuhhh...Tapi daging die memang sedap lah, memang fresh, yang penting halal sebab owner restaurant tu melayu.Lepas dah makan2 tu, kitorang sambung interbiu semula, sambil makan, sambil interbiu.







Bagi yang berminat nak cuba sendiri makanan disini, bolehlah datang sendiri branch yang berdekatan..Kalau nak buat apa2 event mcm besday party or watsoever party pon boleh..

Lawat Fanpage FB mereka ==> Ayers Rocks Butcher & Grill

Atau datang sendiri ke lokasi yang berhampiran dengan rumah korang..

Bukit Jelutong
Wangsa Maju
Kota Damansara

(hmm tu je antara lokasi yang aku ingat)..hehe sorry..



6 comments:

  1. ada tgk kt wnagsa maju tp tk pernh try lg

    ReplyDelete
  2. nory...! ni feberet akak ni! burger dia sedap kan?? termimpi mimpi kekadang tu. kekeke. over ;p

    kalu nory p branch dorg kt bukit jelutong bgtau tau. 2min je dr umah akak tu. hehe

    ReplyDelete
  3. tak suka mkn daging...apa2 pun blh try ni...=)

    ReplyDelete
  4. OK KOTA DMNSRA YG PALING DEKAT..SO NA KENA TERJAH HEHEHEHEH TQ FOR INFO!

    ReplyDelete
  5. Asal takde kat BTHO ni?? huhuhu

    ReplyDelete
  6. tak menyesal baca blog nory malam2 tapi menyesal sebab tengok gambar makanan yang mengundang bencana kepada perut tengah2 malam buta. saya stress tengok beger tu pukul 1.05 pagi. grrrrrr~

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)