Followers

Tuesday, November 20, 2012

Jom join Says! Tambah duit poket

Semenjak dah bergiat aktif mengiklankan iklan Says ni, makin bersemangat plak aku nak terus berbroadcasting..Thanks Eida, sbb dia aku leh terjerumus dalam Says ni..Seronok berkawan ngan org yg pandai buat duit ni...hehe..Kan eida kan?? 
Harini setelah berjaya mengcash outkan income dr Says ni, walaupon tak banyak, sebab aku ni kadang2 malas jgak.Tapi dlm malas2 pon, berjaya jgak kumpul sampai RM50, cuba kalau aku tingkatkan lg kerajinan aku, mesti beratus2 malah beribu2 aku boleh dapat kan..ishh3..
Jumlah earning Says aku setakat ni.Memang tak banyak mane, tapi ok lah dari takde...Bukan susah sangat pon, cume kena rajin promote je suruh org klik, tapi ade jugak yg rimas bila dipaksa suruh klik2 ni, kecuali dengan group2 yg join Says ni, kita boleh bekerjasama, ko klik aku, aku klik ko, haa cmtu kan senang..

Achaner?? berminat tak nak join, ala sign up free je, modal takyah kuar sesen pon, modal ko cuma duduk depan pc, nampak iklan baru, share, promote suruh org klik..Tak susah kan? Kena rajin je..

Nak join klik sini utk daftar, Sign up Says..Isikan segala maklumat details korang, pastu confirmkan melalui email, then korang dah boleh start buat duit dah.Sign Up je ko dah dapat RM5 dlm akaun, haa sapa nak bagi kan..Cukup RM50, ko dah boleh cash out. taknak RM50, peramm jela smpai cukup jumlah yg korang rase sgt2 berpuas hati.

Bila dah Sign Up tu, hari2 kena lah ringan2 kan tangan buka Dashboard Says ni tengok2 iklan baru yg dorang baru letak, pastu tekan je button share, suruh org klik, share kat mane??? Share lah kat Facebook ke, Twitter ke, Blog ke..Senang kan buat duit..kihkihkih..

13 comments:

  1. Hehe.. Tersedak ada orang sebut nama.. ;p Eh eh nory dah cash outt ? Ida belum lagiiii... nak cukup serat dulu.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..masyallah, bestnya.
    sheila tak pernah earn money from blog.padahal sheila dah lama blogging. hehhehe nak try la :) thanks nory

    ReplyDelete
  3. @::EIDA:: haha...nak pnggil sifu eida lah...hehe...haah nory dah cash out, tp duit tak masuk lagi..hehe..tggu lg seminggu kot..

    ReplyDelete
  4. @Sheila Salim jom try sheila...boleh tambah duit poket..

    ReplyDelete
  5. @pinky jom daftar yunk...mybe link nory tu salah kot...awk pegi je kat laman Says.com utk daftar..pastu dah boleh start buat duit dah...hehe...

    ReplyDelete
  6. byk la tu rm50. nnt makin bertambah la tu .nik setia ngan nuffnang lagi walaupun tak byk dapat..hehe

    ReplyDelete
  7. @nik ros dgn nuffnang nory tak dpt pulun byk, maklumlah blog suam2 kuku je...hehehe...susah nk dpt BE..sedihh kan..? sob...sob..sob

    ReplyDelete
  8. sheila dah buat...
    http://says.com/my/puanshilot/invite

    ReplyDelete
  9. sheila dah buat, tapi takda pun rm5 yang nory gtau kat entri..cmne ni? boleh terangkan tak?

    ReplyDelete
  10. tq for sharingg this good informasi ;)

    ReplyDelete
  11. @Sheila Salim yeke sheila...nape tak dpt ek rm5?? nory pon taktaw..nory buat aritu dapat rm5..cer shila tanya pada yg lebih pakar...nory tak pndai sgt..hhehe

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)