Followers

Sunday, November 11, 2012

Kemaman Part Vlll - Cherating

Weee....sikit lagi nak habis dah citer pasal Kemaman ni.Diam tak diam, dah part ke 7 ko..Matiii cmni.Adehh,,Takpe2, aku suka.Seronok plak bercerita part by part ni, takdelah serabut satu entry smua nak sekali hadap je kan, ok2 skarang dah maju sikit, dah pndai nak bercerita.Tepuk tangan utk diri sendiri..Hoyyyeayy!!!Kihkihkih..
Kemaman ngan Cherating ni tak jauh mane pon, dr umah maklong aku dalam 20 minit je perjalanan.Cherating ni dah kira Kuantan dahni, takleh cakap kat Terengganu dah.Cherating ni betul2 sempadan antara Pahang & Terengganu,Maknanya aku berholiday 2 negeri lah kan...hoho.
Cherating ni sama je mcm pantai2 lain, beza nama je..Yang penting laut, aku terjah saje lah.Alang2 dah dekat tu, tak manis kalau tak singgah..wakakaka,,



Nampak tak dua org minah dr lombok tengah main celup2 kaki.Malas lah nak mandi, dahlah time matahari terpacak kat atas kepala, layankan si Dany je yg nak sangat mandi laut.Biasalah budak2 kan..













Acara melompat ni acara wajib yer, aku dan melompat tak dapat dipisahkan kan..hehehe..Nasib baik pakai dress, nmpak lah behave sikit kan, kalau pakai seluar kang makin galak lar aku melompat terkinja2 kat tepi pantai tu..Haishhh tak senonoh sungguh..


Sambung last part kendian yer..Sumpahh last..No more, no more, aku taw korang pon dah buhsann kan..hehe..
See Ya!!!!




4 comments:

  1. Bestnya pantai. sukaaa :)
    Belum pernah sampai lagi ke Cherating :)

    ReplyDelete
  2. hamboii seronok nyeeeee pix last tu ;D

    ReplyDelete
  3. PROMOSI!!! RM1/pcs Pregnnacy Test & Ovulation Test Strip
    SMS/E-mail saya

    Puan.Nor
    no.tel:0122429082

    email: lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop - http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Eeeee...seronoknya uols. lama zie tak ke pantai taw

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)