Followers

Wednesday, July 10, 2013

" Contest Ramadhan & Raya by Cik akak "



Bissmillahirahmanirahim .

Sempena bulan ramadhan nie cik akak nak merasmikan satu lagi contest..
Contest nie berlangsung 2 minggu sahaja....
Bermula 10 Julai 2013 dan tamat 23 Julai 2013
Contest ini juga ditaja sepenuhnya oleh cik akak dan rakan sponser yang oshem...

<Senarai Hadiah>


Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)
   





banner kredit KathyRbain

  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian

Peringatan keras : jangan lupa letak link kat banner anda sebab hmtl yang anda copy itu tak ada link banner

Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)

Tag : Eida & Mila

11 comments:

  1. Assalamualaikum nory, good luck babe :)

    ReplyDelete
  2. dr segmen sm.. fiza follow sini..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  3. Eira singgah dari contest yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari contest yang sama,
    done follow sini,
    jemput singgah n join 1st segmen,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/07/1st-segmen-dari-blog-nazirahnyerr.html

    tq..;-)

    ReplyDelete
  5. Makseh support cik akak...

    senarai peserta mohon semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    salam ramadhan

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama :) done follow sini, kalau sudi follow la balik ye :)

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  7. I'm here... good luck.. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  8. pembaharuan hadiah semak disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/perubahan-hadiah-untuk-contest-ramadhan.html

    harap maaf....kesilapan TYPO

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen cik akak

    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/07/contest-ramadhan-raya-by-cik-akak.html

    good luck ye

    ReplyDelete
  10. Jemput join GA http://ecahkhalili.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)