Followers

Wednesday, July 17, 2013

Kek Chocolate Moist yang sedap dan murah

Aku adalah penggemar tegar coklat, lebih2 lagi coklat yang menjejes-jejes ni, perghhh memang tak tahan nafsu anak tekak aku kalau ada kat depan mata.Kek Chocolate Moist pon antara feberet aku jugak, agak2 ada nama coklat tu, semestinya lah aku suka, senang cakap ingat coklat,ingat Nory..Haaa boleh gitu??
Dalam banyak-banyak  kek coklat moist yang pernah aku beli and rasa, susah nak jumpa yang betul-betul menepati citarasa anak tekak aku, aku sukaaa kek yang lembut, basah, dan yang paaaling penting coklat dia menjejes-jejes, lagi banyak menjejes lagi aku suka, menjejes sampai tahap boleh main celup-celup jari kat dalam mangkuk coklat moist tu, haaa itu laaagii lah aku suka,,
Ni aku nak rekemen kat korang semua yang selera anak tekak sama spesis macam anak tekak aku yang sukakan coklat moist yang menjejes dan lembut serta gebu gebas ni.Dah sedappp, murahhh plak tu.Ko hade??Takde kan, aku ade, ni aku nak share ni, korang boleh buat tempahan Kek Coklat Moist ni dengan my sayangness Nadia Farahida @ Yaya..Ni bukan kes nak bodek-bodek ke hape, sumpah aku tak tipu, kek coklat dak Yaya ni memang betul2 menepati citarasa aku, dan tak mustahil jugak menepati citarasa korang..
So, apa lagi moh ler berjemaah buat tempahan Kek Coklat Moist ni, kan nak dekat raya ni.Kompom budak-budak datang raya terlupa nak mintak duit raya sebab ralit sangat makan Kek Coklat Moist ni..
Dan yang palinggg best, Kek Coklat Moist yang maha sedap lagi menjejes-jejes ni sangattlah murah dan bagi aku sangat berbaloi kalau korang beli, aku jamin korang akan berpuas hati sampai tahap menjilat ibu jari kaki.Dan lagi satu, tiada sebarang caj penghantaran dikenakan, sebab tokey kek akan delivery sendiri betul2 kat depan pintu rumah korang.Haa alang-alang dapat bertemu empat mata terus dengan dak Yaya ni kan.hehe..Semua tempahan akhir akan dihantar pada 1 August 2013,lepas dari tarikh tu tokey kek dah balik kampong nak beraya , so apa tunggu lagi , tempahh lah weyyy, dah nak raya dahni...Raya tanpa Kek Coklat Moist by Nadia farahida, tak meriahh raya uolls taw, percayalahhh...hikhikhikhik
Untuk tempahan boleh lah  rujuk detail kat bawah ni okay, 

Harga : RM30 (size rujuk gambar)
Tempah melalui Blog : Nadia Farahida (klik)
Tempah melalui Facebook : Nadia Farahida (FB)

Handphone : 019-7564 019 (call/sms/shatsapp)

Email: nadiafarahida@gmail.com


*Kalau rasa nak dapat diskaun, petiklah nama aku (nory yg kiut miut,muahahah) masa nak order tu...hahahahha..tapi kalau tak dapat diskaun jgn hempukk aku plak ekk...hehe

18 comments:

  1. yummy yummy..akak pun 1 of the peminat tegar sang moist chocolate ney hurmm tgk nory makan ney tetiba lah plak malam ney rasa nak buat heheheee...=)

    ReplyDelete
  2. kek die padat tak? sbb slalu jumpe kek coklat yg agak padat dlm kek tu... tak sukee... suke yg ringan2 gitew...

    ReplyDelete
  3. adeh..
    rasanyer dh 2 kali org review kek ni..
    nampk gaya mmg kene beli jugak 1..
    x tahn nk tgk gambo jer.

    ReplyDelete
  4. tgk pun tau sedap.. harus order ni kat yaya.. :)

    ReplyDelete
  5. kalau dkt leh order..ke ada cod ke ipoh..kih3.

    ReplyDelete
  6. naseb la dok jauh nory.. alise pon suka.. lagi2 yang jenis cup cake tu.. sekali hadap dah bpe kg naik..

    ReplyDelete
  7. nory boleh jadi model lah..comel je akak tengok =)

    ReplyDelete
  8. Akak pun pencinta choc moist cake.....aduhsi...tgok gambar nory pgg kek tu terus terasa2 ni.....

    ReplyDelete
  9. *telan air liur* dh la dri hri tu sue mmg cari choc moist ni....huuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. perut terus jadi double extra lapar la tgok gambar choc moist cake ni! ;)

    ReplyDelete
  11. wahhhhh sedap nie :) nyum nyum terliur

    ReplyDelete
  12. nak order..buy one free one boleh.. ;)

    ReplyDelete
  13. nory betul² boleh jadi duta kek coklat yaya ni hahahaha ....
    sedapnya kalau dapat makan .. akak jual tpg kek coklat dia jer hahahaha... x jual yg dah masak..

    ReplyDelete
  14. Takdak penghantaran ke Penang.. sobsob :)

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)