Followers

Monday, July 15, 2013

Wall Deco PERCUMA, siapa nak???

Sape tak suka benda free??Semua orang suka, aku laaaggiii lah suka, giler kau ,orang nak kasik free, dah kenapa nak tolak plak kan, tak baik tolak rezeki.Ni ada berita baik bagi peminat -peminat deko rumah, yang suka rumah nampak sentiasa cantik, walaupon rumah sewa, haa macam aku lah tu, rumah sewa tapi aku dah buat macam rumah sendiri, tak kisah berhabis duit mengecat rumah sewa, sebab yang nak duduk aku, bukan orang lain pon, aku plak jenis spesis macam mak aku yang suka tengok rumah sentiasa kemas dan cantik ni..hikhikhik..Tapi kadang-kadang ngelat jugak buat kerja rumah..hahahahahahha..

Ni nak bagitau kat hangpa-hangpa semua ni, bestfriend aku Nadia Farahida (Yaya), sekarang ni dah jadi Blogger Manager untuk Wall Make Over by Na.(curlasss ko jahh)..Pernah dengar kertas dinding??Haa ni ada kena mengena dengan dinding jugak tapi menggunakan kaedah terkini iaitu menggunakan stencil cat.Kaedah ni lebih tahan lama okay, tak macam kertas dinding yang zaman tok kaduk dulu, yang tak tahan lama, pastu nak tanggal kan pon leceh habis melekat2 kat dinding, eiii tak suka taw.

Ok, yang menarik nya, Nadia Farahida sekarang ni dengan berbesar hati nak cari 3 buah rumah untuk dimakeover kan secara percuma..Sumpahhhhhh tak tipu..Percumaaa beb percuma...Ciri-ciri rumah, tak kisahhh kata nya, tak kira lah rumah sewa ke, rumah sendiri ke, rumah jiran sebelah ke, rumah mak ke, ada aku kesahhhh..Yang penting , its FREE..Lokasi plak, hanya untuk sekitar Lembah Klang (KL/Selangor) sahaja (*edittt).Lain-lain tempat , sorry yer..Meh beli rumah kat KL meh..hehehe..Jangan main-main, harga untuk wall deco dari Wall make Over by Na ni cecah harga RM500 taw,dan mungkin lebih, bila dah diberi offer free ni, haruslah berjemaah join ramai2, mana taw rezeki dapatlah suasana baru di hari raya..Kelassss ko jahh..

Syarat-syarat nak memenangi pertandingan ni senang je, follow je step kat bawah ni..

1.Like Facebook Fanpage Wall Make Over by Na (klik)

2.Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage yang korang berkenan untuk buat dekat dinding rumah korang.(rujuk album di FB Wall Make Over by Na )

3. Buat 1 entry di blog masing-masing , attachkan sekali design yang korang dah pilih siap-siap dari FB fanpage tadi dan sambung ayat ini "Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk di make over Wall Make Over by Na dengan design pilihan saya ini kerana ...................................................................................................................................... (sambung jangan tak sambung okay)
 
Bagi yang tinggal di luar kawasan Lembah Klang, jangan nak bersedih sangat, sebab ada hadiah tambahan disediakan yang berupa 6 stencil  pelbagai bentuk menarik yang berharga RM90  untuk dimenangi, atleast korang boleh deco sendiri dinding rumah korang dengan stencil tu..Haaa amacammm, jommlah join ..Tarikh tamat peraduan dah dekat sangat ni, ada masa lagi korang nak karang ayat membodekkk Nadia..Tarikh tamat adalah pada 18 July 2013 (Khamis)..Uihhhhh tinggal beberapa hari je lagi ni..Jom-jom join...Ramai-ramai lagi meriahh..

Panjang ayat tak kisah, nak tulis panjang mana pon boleh, yang pasti Nadia akan setia membaca dari awal sampai habis, percayalah, aku kenal sangat dia, dia teliti punya orang..Kalau aku cakap dia akan baca sampai habis, percayaaa lahh dia akan buatt..heheh..

13 comments:

  1. dear... emel yahoo akak da 7thn x guna... emel akak kat marlia171@gmail.com yer

    ReplyDelete
  2. Nory, plzz suruh Yaya pilih aku punyer penyertaan ehhh... dah buat entry dah... wakaka...

    ReplyDelete
  3. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. menarik ni, thanks for sharing nory...

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya :) kalau dapt best tu

    ReplyDelete
  6. akak nak 1 boleh hehe...giler tak nak free kot ihikk ^^

    ReplyDelete
  7. wah hebat nie..suruh terbang kat sarawak nie dik..hihi

    ReplyDelete
  8. akak dh bace entry nadia tuh...akak layak kan...duk area seremban

    ReplyDelete
  9. Besh yerrrrrrrrrrrrr....weeeeeee

    ReplyDelete
  10. Bestnya..ala, saya duduk quarters, mana boleh cat sesuka hati

    ReplyDelete
  11. alaaa...meh ah deco dekat penang nih..hukhuk

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)