Followers

Wednesday, November 30, 2016

Siapa yang paling excited ?

Haritu masa jalan2 kat Dpulze, Cyberjaya aku naik "binatang" berjalan tu dengan dak Iqy.Punya lah lama aku nak naik benda alah tu, dapat jugak akhirnya.Tu pon ajak Iqy teman, dia tak excited sangat pon, tak mintak nak main pon, dia sibuk duk usap2 je kepala binatang tu, dia ingat tu kucing, nak bersayang2 macam tu.hahaha..Kalau ikutkan aku nak naik sorang je, tapi malu lah pulak.Dak Iqy plak bukan nak beria ajak aku naik, aku plak yang beria2 paksa dia ajak naik.


Yang penjaga tu pun kasik green light suruh aku naik, jangan risau "binatang" ni mampu tampung sehingga  150kg berat katanya.So parent boleh join anak naik sekali.Aku tak lepaskan peluang, terus naik sama dengan Iqy.Syiokkkk weyy..Rasa nak je beli sebijik binatang ni .hehehhh..
Sekali naik RM10, lama jugak dapat pusing, tak hirau dah orang pandang, lantak situ, alaaa dorang teringin jugak tu tapi malu..Tu yang pandang2 tu kan..Takpon dorang ingat " eh Neelofa ke tu"..hahahahaha #lempanglajulaju


Meh layan video dulu...Boleh nampak kan siapa yang paling terhibur..Ko nak hiburkan hati anak ke nak hiburkan hati sendiri ni Nory oii..Terserlah kejakunan mama disitu.hahahahaha..

2 comments:

  1. Assalamualaikum nory. Hahaha jadilah dapat naik kan. Bestnya. Mesti malu2 kucing masa dpt green light kan ;)

    ReplyDelete
  2. ooowahhh...seronok juga tu dapat naik. pedulikan orang tu janji kita happy

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)