Followers

Monday, January 21, 2013

3rd Party Band naib juara Carta Suria Rock minggu ke-13



Tahniah buat 3rd Party Band kerana berjaya menempatkan diri di tempat kedua, suatu pencapaian yg sangat membanggakan, bayangkan dari 71 band yg bersaing, 3rd party band berjaya menduduki carta 3 teratas, bukan sesuatu yg mudah bagi band yg baru nak menapak dalam industri hiburan ni.3rd Party tersenarai dalam senarai 71 band yg bersaing merebut tempat di TOP 10, hari rabu aritu  lagu dicalonkan, esoknyer dah berjaya mengumpul vote sbanyak 200++ undi,dan tersenarai dalam TOP 10..Lepas tu, diluar jgkaan , undian makin bertambah setiap jam..Dan 3rd Party berjaya menempatkan diri di tangga kedua.Selepas lagu Melewati-3rd Party Band dikeudarakan, vote semakin meningkat, dan undian tersebut dibawa ke minggu depan, dan kini, siapa sangka, siapa menduga, 3rd party sedang menduduki takhta teratas iaitu juara carta jauh menewaskan pesaing2 lain.Sesuatu yang sukar dijangka.Masa jadi naib juara Sabtu aritu pon, DJ terkejut sbb 3rd party dr tangga tercorot iaitu tangga ke 71 terus mendadak naik ke tangga kedua..Cayaaa lahh..We pround of u, Bro..Aku mewakili band 3rd Party mengucapkan jutaan terima kasih dah setinggi2 penghargaan buat semua pengundi2 yg sudi mengundi lagu Melewati-3rd party band..



LIKE FANPAGE 3PARTY BAND  ====>  Fanpage 3rd Party Band
Hari sabtu aritu, aku kat kampong Abi, adik ipar bertunang, Along stiap masa mesej bgtaw tentang kedudukan carta.Malam tu masa nak balik ke puchong, sempat jgak dengar lagu band Along(3rd party band) di corong radio..Mak and papa pon dengar , kitorang 1 family memang sentiasa support along and band die..Terharuu pon ade..Berkat usaha dan segala jerih perih akhirnyer dihargai.Aku sendiri saksi segala kesusahan mereka dalam berusaha menaikkan nama band ni..Alhamdulillah, sekarang peluang dah makin banyak untuk mereka.Semoga dorang terus berjaya dalam bidang ni..Bukan populariti yg dorang cari, tapi dorang nak bakat dorang dinilai dan dikenali...


So, mggu ni (Sabtu 26/1/13) pukul 11mlm, sama2 kite tggu depan radio..Semoga 3RD PARTY still kekal sebagai juara carta..Jom tambah vote untuk 3rd party lagi...klik sini 

www.facebook.com/questions/452519228128870/

dan Vote "Melewati - 3rd Party Band"




16 comments:

  1. Assalamualaikum nory. bestnya. good luck for your brother :)

    ReplyDelete
  2. thank you sheila...insyaALLAH...msih menharapkan undian yg lebih byk lagi...doa2 kan yer..

    ReplyDelete
  3. wahhhh....kite xsempat nak vote band abg awak...balik nnt kite vote okayh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh sis, nnt tolong vote yer...heheh...TQ....

      Delete
  4. cayalah band abang nory chaiyok! tau.

    ReplyDelete
  5. wah..hebatlah...semoga sukses terus..!

    ReplyDelete
  6. ida vote tuuuuuuuuuu.. hehhehee

    ReplyDelete
  7. tahniah tahniah dan tahniah..hehehehe

    ReplyDelete
  8. cakap dengan abang nory yaya nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

    ReplyDelete
  9. terbaik ! nasib dah undi.. kan.. :P

    ReplyDelete
  10. tahniah...dan good luck..moga2 nanti lebih maju

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)