Followers

Tuesday, January 8, 2013

Restoran KawanKu ,Bukit Puchong

Lama dah aku tak makan kat area Bukit Puchong ni, aritu masa tengah riki2 tempat makan yang best2, kitorang lalu kat Bukit Puchong, hasrat hati nak makan kat Rahimah Kitchen, tapi tutup plak.Ape daa Krismass pon ko bantaii nak cuti jugakk ke..huhu..Kitorang pusing2 area situ cari tempat makan lain,sebab dah alang2 kat situ, memang nak cari restoran2 yg berdekatan jela kan.Last kitorang berhenti makan kat Restoran KawanKu,betul2 sebelah Pejabat Pos Bukit Puchong, lama dah tak makan kat sini, dulu masa keje area situ, selalu jgak makan kat situ, pastu lama tak jejak2.Ni baru nak singgah balik.Ehh nmpak sangat ke aku ni pemalas masak kat rumah??hehehe.


Kitorang berdua je customer yang ade masa tu, dah tak sedapp ke makanan kat sini, lama tak datang, tak taw plak, tawakal jela, tengah lapar pon yer mase ni..hoho

Timun & sambal belacan

Tomyam putih

keropok goreng

Nasi Goreng Paprik


Bila tengah lapar, ko hidang jela apa saje, semuanyer rase sedaappp je..Liciin pinggan masing2..hahaha..Yang bestnyer order cepat siappp sebab customer lain takde, betul2 kitorang je..Kalau tak, kompom order lambat sampai punye..hurmm



Info : Restoran KawanKu, Bukit Puchong (bersebelahan Pejabat Pos)

17 comments:

  1. Assalamualaikum nory, tak sedap eh? silalah redha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapp lh jgak...cume tak ramai org je time nory datang tu..hehe

      Delete
  2. Puchong memang sesatlah ida......... ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. gune GPS ,eida...hehe..

      puchong ni bkan besar mane pon...kecik cinonet je..

      Delete
  3. zana kalau k epuchong tu taunya IOI jer.. haahaha.. sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puchong kecik je zana...takkan sesat punyer...hehe

      Delete
  4. jelesnya.. post bab mkn n bercuti je.. den ni dok umh je.. waaaa..

    ReplyDelete
  5. dtg dlm keadaan alpar, even x sedap pun, redha je la kan... ;)

    ReplyDelete
  6. selalu time lunch kita makan kat sini..
    murah pon murah..

    ReplyDelete
  7. okay, tengok gambar ni terus perut ena rasa nak makan nasi padahal tadi baru lepas makan.. huaaaaaaaaaaaaaaaa.. SEDAPNYAAAA!!!!! T.T

    ReplyDelete
  8. tomyam putih???? wah.. ni pertama kali saya tgk tau.. teringin pulak nak try ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je rasanya cuma beza kaler je...heee

      Delete
  9. DUK KAT PUTRA PERDANA..
    KEJE KAT BUKIT PUCHONG..

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa...setaman rupanya kite ni yer...nory duk aprtment siantan...
      bukit puchong keje area mana? ramai gak membar keje area situ..hehe

      Delete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)