Followers

Sunday, January 13, 2013

Serri Budi Corner Seafood, Banting



Balik dari PD aritu kitorang singgah Morib plak main layang2 and berkelah amik angin petang, sebab nak balik rumah rasa macam awal sangat lagi kan, yela selagi tak malam, macam tak puas je berjalan dah nak balik plak kan..hehe..Lepas maghrib kitorang pon gerak balik, singgah makan plak kat restoran  seri budi corner.Restoran ni tepi jalan je, kat area Banting..Dekat2 ngan rumah keluarga Rashid Sidek yg ade tugu badminton kat depan rumah tu..ahaa..





Kat sini makanan biasa2 je, tapi saje nk up entry jugak, mane lah taw korang sesat2 kat Banting nnt taktaw nak makan katne, haa boleh singgah sini try makanan yg ade,seafood pon ade taw,, walaupon menu same je macam kat restoran lain..hehe..






Masa ni, memang masing2 datang dengan perut yg kosong, so, bile makanan sampai je, semua senyap, layann perut masing2..heheheh..


Bila dah kenyang baru larat nak melompatt...Bapak nyer plak yg lebih2 excited kann...ahahahahah


9 comments:

  1. owhhh akak perasan restaurant ni... ok ek, dear? bley la akak singgah kalau sesat p morib g nnt he3

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum nory, sedapnya makananan!

    ReplyDelete
  3. nasi goreng tuh nmpk sedap...;)

    ReplyDelete
  4. lapar plak tgk makanan.. ahhaha..

    ReplyDelete
  5. nory nih byk mkn nih.....taak nk share ngan akak ke???

    ReplyDelete
  6. sup tu dah macam cendol pulak..hahahha

    ReplyDelete
  7. bila tengok makanan2 macam ni, mngidam nasi goreng lakna la pula.. yaawwwwwwwwww sedapnyaa kak... bukan nak ajak saya tau tau

    ReplyDelete
  8. kenapa mesti malam2 bila yaya bw mestiiiii tengok entry korang pasal makanan. stressssss ok malam2 buta T___T lapaaaa

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)