Followers

Wednesday, January 9, 2013

Teruja dan terkinja-kinja, tapii




Apa sebab aku teruja dan terkinja2 sangat ni..heheh...Rasa nak melompatt2 keriangan..Tapi sedihhh Abi mcm tak happy jer..Takkan nak burn plak tiket ni.?hurmmm..Aku dah teruja giler sengal dhni..,.

Tknak bg taw dulu lah mane destinasi kami, sebab tarikh tu lmbattt lagi..Kang tak jadiii maluu je.Lagipon dekat2 je..Sebab mcm dpt rase planning ni mcm tak menjadii je..Redha jela kalau terpaksa burn tikett ni..Nak buek cmno...huhuhu...

TAPIII, HARAP2 JADI LAHH....BISMILLAHIRROHMANIRRAHIMM.....

86 DAYS TO GO...


16 comments:

  1. hihi..mila tau nory nak g mane huhu...*ayat sama mcm nory buat kat mila kan? *

    alaaa...nape macam tak jadi, rugilah doa-doalah semua nye berjalan lancar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhik...
      doa2 kan taw...
      risauuu jgak ni...

      Delete
  2. Assalamualaikum. tiket percuma ke? dalam malaysia? silalah pujuk suami. insyallah boleh punya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH...
      Nory ni tak pandai buat ayat power utk pujuk somi....
      hahaha
      tkpelah, nory berserah je ni..
      klu dah tertulis rezeki nory , insyaALLAH dapatlah pegi.
      Klu takde rezeki, nk buek cmno kan...
      kang jadi isteri durhaka plak bantah ckp somi
      huhuhuhuh..

      Delete
  3. akak juga telah mem burnt tiket sebanyak 5rat. kalo tk Ahad ni sudah fly dah boleh soping baju raya kat HCMC. Huwaaaaa.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. akakk....5rat??? byk tu...
      nory baru 2rat++, tupon rasa ralat sgt kalau terpaksa men"burn" kan ia..
      hukhukhuk..

      Delete
  4. Nory, nape semacam nak burn? penat tau ida tolong book kan.... Abi nory nk kene ni.. haippppp! HAHHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..
      nory kalau boleh taknak burnn..
      tolong doakan yer...
      semoga Allah lembutkan hati Abi..
      Amiiinnn...

      Delete
  5. tiket free ek... cer senyum2 lebih sikit dgn hubby kot lembut hati dia... he3

    ReplyDelete
  6. Pejam-celik-pejam-celik sampai masa Nory. Asal jgn lupa beli kakak ole-ole sudah. Tak sabar kan kalau nak makan angin.

    ReplyDelete
  7. saya doakan agar ianya menjadi..amin...

    ReplyDelete
  8. akak bodek2 la hsband akak...hehe

    ReplyDelete
  9. nak ke mana tu... wah... cuti cuti an... eka pasni tgk je la org bercuti... dah mula skolah ni... hmmm

    ReplyDelete
  10. dapat ticket free ye sis?? wahh murah rezeki sis.. hehehe.... nk ikot boleh???? ahakx

    ReplyDelete

* Sila2 kan lah tinggalkan jejak anda disini.
* Terima Kasih ..=)